Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metsä Groupin Joutsenon sellutehtaan 110-vuotisjuhlaa vietetään avoimin ovin

Metsä Groupin Joutsenon sellutehtaalla on avoimet ovet lauantaina 12.10. klo 10-15. Päivän aikana järjestetään tehdaskierroksia, joissa näkee tehdasaluetta, massatehdasta ja sellun kuivaamoa. Esittelyssä on kaikki Metsä Groupin yhtiöt tuotteineen. Paikan päällä voi nähdä, mitä kaikkea puusta voidaan valmistaa, oli se sitten sellua, kartonkia, kertopuuta tai uusia tekstiilejä.

Tapahtumassa voi myös keskustella kestävästä metsänhoidosta Metsä Forestin asiantuntijoiden kanssa ja ottaa valokuvia Lambi-lampaan kanssa.

Piha-alueella on nähtävissä isoja työkoneita, metsäkone ja pelastuslaitoksen paloauto.

– Metsä Groupilla on parhaillaan oppisopimushaku vielä meneillään sekä paljon avoimia työpaikkoja, joten nyt kannattaa tulla tutustumaan yhtiöihin myös sillä silmällä, kertovat Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaan johtaja Olli Kokki sekä Metsä Boardin Simpeleen tehtaanjohtaja Timo Tallinen

Avoimien ovien yhteydessä vietetään myös Joutsenon sellutehtaan 110-vuotisjuhlaa. Tehtaalle on rakennettu pienimuotoinen näyttely tehtaan vuosikymmenistä ja nähtävissä on myös tehtaan 110-vuotisjuhlaesitys joka on tuotettu Lappeenrannan Musiikkiopiston kanssa yhteistyössä.

– 110-vuotias Joutsenon sellutehdas on vuosituhannen vaihteen uusimisen jälkeen elinkaaren puolessa välissä. Suunnitelmallisilla investoinneilla pystytään huolehtimaan tehtaan erinomaisesta kunnosta, ympäristöstä ja turvallisuudesta. Parhaillaan meneillään on uuden kuorimolinjan investoinnin rakennustyöt. Joutsenon tehtaalla on tehty hienoa työtä viime vuodet ja sen on mahdollistanut osaava ja sitoutunut henkilökunta, kiittelee selluliiketoiminnan tuotantojohtaja Jaakko Anttila

Sellutehdas tarjoaa juhlan kunniaksi keittoa ja kakkukahvit 1000:lle ensimmäiselle.

Paikan päälle voi tulla esimerkiksi Metsän bussilla. Lähtöpysäkit ovat sekä Imatralla että Lappeenrannan yliopistolla.

Metsän bussiaikataulut:

Lähtöajat Imatralta tasatunnein klo 10-14 välillä.

Imatran keskusliikenneasema - Imatrankoski (Olavinkadun pysäkki) - Joutsenon linja-autoasema - Metsä Fibre

Lähtöajat Lappeenrannasta 45 minuutin välein klo 9.15-13.45 välillä.

Skinnarilan yliopisto - Lappeenrannan Koulukadun pysäkki - Metsä Fibre

Tehtaan osoite: Metsä Fibre Joutseno Haukilahdentie 27, PULP.