Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sanoiko treffikumppanisi näitä sanoja treffien jälkeen? Et todennäköisesti näe häntä enää

Tinder-deittailukulttuurin aikakaudella on yhä yleisempää, että treffien jälkeen toinen kumppani vain katoaa.

Iso ongelma tulee siinä, että moni ei uskalla deitillensä sanoa tätä suoraan. Usein treffien päättyessä toiselle saatetaan sanoa jopa, että "toivottavasti näemmä uudestaan", vaikka aikomus ei olisi enää nähdä toista koskaan.

Cosmopolitanon koonnutartikkeliinsa neuvoja kuinka treffit voi yrittää päättää tyylikkäästi, vaikka tietäisi jo silloin että kyseessä ei ole se oikea kumppani. Lehti listaa myös lauseita, joiden sanominen treffien lopuksi voi tarkoittaa, että kumppanisi ei aio sinua enää nähdä.

Yksi sellainen on "ilmoittele kun pääset kotiin turvallisesti". Lehti perustelee tämän sillä, että deittikumppanisi voi haluta varmistaa, että viestittelette vielä myöhemmin, jotta voi sanoa asian, jota ei pystynyt päin naamaa sanomaan.

Toinen on "kiitos ruuista/juomista". Tämä saattaa osoittaa, että hän haluaa olla kohtelias, mutta ei keksi muuta sanottavaa. Lauseeseen ei myöskään ole oikeastaan muuta vastausta kuin eipä kestä.

Kolmas on "osaatko tästä kotiin?". Tämä tarkoittanee, että hän toivoo sinun lähtevän.

"Anna lemmikillesi halaus puolestani", on myös yksi Cosmopoltanin mukaan pahoista merkeistä. Hän on treffeillä saattanut pitää lemmikisi kuvista, mutta näin sanomalla osoittaa ettei ikinä aio nähdä sitä.

"Rehellisesti, oli aika paskat treffit". Suoruutta tarvittaisiin enemmän treffimarkkinoille.