Lappeenrannan pääkirjasto sulkeutuu marraskuussa viikoksi

toimitus

Lappeenrannan pääkirjasto on suljettuna viikon ajan 25.11.–1.12. laajan viemäriremontin vuoksi. Pääkirjasto on avoinna sulun jälkeen jälleen maanantaina 2.12.

Sulkuviikon tiistaina 26.11. myös kaikki lähikirjastot ovat kiinni henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Muutoin lähikirjastot palvelevat normaalisti pääkirjaston sulun aikana.

Pääkirjaston lehtilukusali pidetään avoimena ma 25.11 – pe 29.11. kello 10–15. Lehtilukusali palvelee tuolloin rajoitetusti, mutta lehtien luku, kopioiden ottaminen, netin käyttö sekä kirjastomaksujen suorittaminen on mahdollista.

Kirjastoauto ajaa normaalisti koko sulkuviikon ajan ja palvelee siten myös tiistaina 26.11. Aineiston kuljetukset muihin kirjastoihin hoidetaan normaalisti.

Aineiston laina-aikoja ja varatun aineiston nouto-aikoja pidennetään niin, että ne ulottuvat sulkuviikon yli. Varaamansa aineiston voi noutaa lähikirjastosta myös sulkuviikolla. Varausta tehdessä noutopisteeksi voi valita jonkun muun kuin pääkirjaston. Varauksen noutopistettä voi myös myöhemmin muuttaa. Pääkirjastoa lähimpänä sijaitsevat palvelupisteet ovat Voisalmen kirjasto ja Lauritsalan kirjasto.

Pääkirjaston palvelujohtaja Leena Prihan mukaan pääkirjaston viemäriremonttia ei voitu enää lykätä.

– Remontin vuoksi muun muassa wc-tilat ovat kokonaan poissa käytöstä. Viemäriremontti saattaa aiheuttaa mahdollista haittaa myös loppuvuonna, mutta tästä huolimatta pyrimme pitämään pääkirjaston ovet avoinna.

– Toivomme, että asiakkaillemme aiheutuu remontista mahdollisimman vähän haittaa ja pyydämme käyttämään tarvittaessa lähikirjastojen palveluja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu