Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virallinen Joulupuu-keräys ei toteudu Lappeenrannassa, mutta ilman lahjoja lapset eivät jää – Janne Mäenpää ja Piia-vaimo lupasivat Eksotelle 500 pakettia jouluksi

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys jää tänä vuonna toteutumatta, mutta ilman lahjoja niitä tarvitsevat lapset ja nuoret eivät jää.

Roister Marketingin johtaja Janne Mäenpää kertoo, että Eksoten kanssa käydyn keskustelun jälkeen hän on luvannut Piia-vaimonsa kanssa toimittaa Eksotelle 500 lahjapakettia jouluksi.

Tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä, toteutuuko Mäenpään käynnistämä projekti yksityishenkilöiden vai yritysten voimin.

Mäenpään mukaan varmaa on kuitenkin se, että virallisen Joulupuu-keräyksen jättämä lahja-aukko Lappeenrannassa saadaan paikattua.

– Kaikki on tapahtunut niin nopeasti, että yksityiskohdat eivät ole vielä täysin selvillä.

Mäenpää kertoo lukeneensa uutisen Lappeenrannan Nuorkauppamarin Joulupuu-keräyksen tilanteesta ja soittaneensa vaimolleen saman tien.

– Uutinen tuntui ikävältä ja meni tunteisiin. Vaimon kanssa hetken juteltuani soitin Eksotelle, että voisimme auttaa.

Eksotelta Mäenpää saa taulukon lahjojen tarvitsijoista ikä- ja sukupuolitietoineen. Lahjatoiveitakin on mukana.

Kun Mäenpää julkisti tiedon projektistaan Facebookista, hän yllättyi.

– Olen saanut kymmeniä yhteydenottoja niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltäkin, että tähän halutaan lähteä mukaan. Joulumieltä tuntuu siis löytyvän, Mäenpää iloitsee.