Metsä Groupin sellu- ja sahateollisuudelle kansainvälinen tunnustus kestävän kehityksen työstä

Joutsenon sellutehdas. Arkistokuva. Kimmo Syväri / Koski Syväri

toimitus

Metsä Groupin sellu- ja sahateollisuudesta vastaava Metsä Fibre on saanut tunnustusta kestävän kehityksen eteen tekemästään työstä kansainvälisessä EFQM-laatupalkintokilpailussa. Yhtiö voitti Outstanding Achievement for Sustainability -palkinnon ja saavutti Recognised for Excellence 6 Stars -arvion. Palkinto myönnettiin Metsä Fibren erinomaisesta työstä kestävän kehityksen edistämisessä ja jatkuvassa parantamisessa. Erityistä kiitosta Metsä Fibre sai EFQM-arvioitsijoilta siitä, miten kestävä kehitys huomioidaan yhtiön investoinneissa ja toimintasuunnitelmissa ja kuinka vastuullisuus näkyy yrityskulttuurissa kaikilla organisaatiotasoilla, yhtiö kertoo tiedotteessa.

– Olemme iloisia ja ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, Metsä Fibren toimitusjohtaja Ismo Nousiainen sanoo tiedotteessa.

– Metsä Fibren keskeisenä periaatteena on toiminnan jatkuva parantaminen, ja otamme kestävän kehityksen ja vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme. Käytämme kestävästi hoidetuista metsistä tulevaa pohjoista puuta, ja valmistamme siitä resurssitehokkaasti tuotteita, joilla voidaan korvata fossiilisia raaka-aineita ja materiaaleja. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, ja kehitämme tuotantolaitoksiamme entistäkin ympäristö-, materiaali- ja energiatehokkaammiksi. Tämän lisäksi hyödynnämme tuotannon sivuvirrat mahdollisimman tehokkaasti uusiutuvana energiana ja muina biotuotteina.

Metsä Fibren Joutsenon sellutehdas on maailman suurin yksilinjainen havusellutehdas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut