TyönVuoksi ja IntoPajat yhdistyvät – Uudeksi nimeksi SaimaanVirta

TyönVuoksi on pyörittänyt suosittua käytettyjen tavaroiden myymälää. Kuvituskuva. Arkisto / Taiga Häkkilä

toimitus

TyönVuoksi ry ja IntoPajat ry yhdistyivät elokuun alussa 2019. Yhdistyksellä on nyt uusi nimi; olemme nyt SaimaanVirta ry. SaimaanVirta jatkaa perustajayhdistysten jalanjäljillä perinteisenä työpajatoiminnan järjestäjänä ja uusien palveluiden tuottajana, yhdistykset kertovat tiedotteessa.

TyönVuoksi ja IntoPajat aloittivat tiiviin yhteistyön keväällä 2019. Selvitystyön perusteella yhdistysten hallitukset päättivät toimintojen yhdistämisestä elokuun 2019 alusta. Yhdistymisen taustalla oli tieto, että taloudelliset resurssit ovat rajalliset ja vähenemässä.

SaimaanVirta toimii perustajayhdistysten mukaisesti yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteella, jossa tuotot käytetään yhdistysten kohderyhmän työllistymisen edistämiseen.

Yhdistys tavoittelee entistä parempaa kattavuutta työttömien sijoittumisessa työelämään sekä nuorten henkilöiden kouluttautumismahdollisuuksien paranemista.

SaimaanVirta ry:n toiminnanjohtaja Eija Palsinajärvi-Äikäs näkee hyvänä tavan, jolla yhdistyksen työntekijät toimivat uuden nimen ja logon synnyttämisessä.

– Henkilöstön yhteistyö uuden nimen ja logon tuottamisessa oli tiivistä ja saumatonta.

Henkilöstön kanssa nimeä työstettiin kahdessa vaiheessa. Ensin henkilöstö esitti nimivaihtoehtoja ja toisessa vaiheessa jatkoon valittiin äänestyksen perusteella kolme eniten kannatusta saanutta nimeä.

Hallitus teki valinnan näiden joukosta. SaimaanVirta palkitsee valittua nimeä ehdottaneet henkilöt.

Yhdistyksen palveluja tuotetaan jatkossakin seudullisesti Imatralla:

– Toiminta-alueemme tulee olemaan koko Etelä-Karjala, mutta toimipisteemme sijaitsevat Imatran seudun kunnissa, toiminnanjohtaja toteaa tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut