Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Black Mirror -tieteisiltoja nuorille marraskuussa – Tapahtumissa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa vaihtoehtoisesta tulevaisuudesta

Lappeenrannan Me-talossa järjestetään marraskuussa nuorille suunnattuja vaihtoehtoisia tulevaisuuksia käsitteleviä iltoja. Näissä illoissa katsotaan yhdessä valittuja Black Mirror -tieteissarjan jaksoja ja keskustellaan niistä yhdessä nuorten ja LUT: n asiantuntijoiden kanssa. Keskustelu liittyy tieteissarjan jaksoissa esiintyvään tulevaisuuden teknologiaan.

Elokuvailtojen tarkoitus on auttaa nuoria ymmärtämään jokapäiväisessä elämässämme vaikuttavia teknologioita ja niiden vaikutuksia yhteiskuntaamme. Tilaisuuksissa keskustellaan nuorten ja asiantuntijoiden kanssa siitä, miten teknologia voi muokata tulevaisuutta. Sarjan katsomisen jälkeen käydään tulevaisuusteknologian parissa työskentelevien asiantuntijoiden johdolla keskusteluja mm. tietojenkäsittelyn etiikasta, digitaalisista oikeuksista ja nykyaikaisista yhteiskunnista. Illat järjestetään yhteistyössä Me-talon ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa.

Black Mirror- illat järjestetään marraskuun jokaisena keskiviikkona (6.-27.11) kello 16.30-18.30 Me-talossa (Oprin 2. kerros). Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia ja sopivat yli 13-vuotiaille.