Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ankur avaa ravintolan Assi Armilanlinnassa – Luvassa lounasruokaa, intialaisia makuja ja pitsaa

Assi Armilanlinnan kaikki toimistotilat ovat valmistuneet ja nyt myös funkkiskoulun ruokasali ja keittiö kunnostetaan uuteen käyttöön ravintolayrittäjä DidarHosaininomistamalle Ankur Oy:lle, Assi Group kertoo tiedotteessa.

Hosain on harjoittanut ravintolatoimintaa jo vuosien ajan Indiana Curry ravintolassa. Hän perusti 2014 tämän intialaisen ravintolan Lappeenrannan keskustaan. Vuoden 2016 syksyllä hän laajensi ravintolapalvelunsa Lappeenrannan teknillisen yliopiston tiloihin ja on siitä lähtien kasvattanut toiminnan laajuutta kampuksella. Tämän vuoden syyslukukauden aluksi hän avasi yliopiston 6-vaiheen rakennukseen myös pizzaravintolan, jonka nimi tulee jatkossa olemaan Ankur Pizza.

Nyt toiminnan kasvaessa hän keskittää ruuan valmistuksen Armilanlinnan isompaan keittiöön ja avaa Armilanlinnaan myös lounastarjonnan.

Bangladeshista kotoisin oleva Hosain muutti Suomeen vuonna 2007 ja opiskeli Oulun ammattikorkeakoulussa IT-alaa.

Ennen Lappeenrantaan muuttamista, hän ehti asua myös Espoossa.

Lounaan tarjoaminen Armilanlinnassa alkaa vuodenvaihteessa remontin valmistuttua. Lounaalla tarjotaan luonnollisesti Intialaisia makuja, mutta myös suomalaista lounasruokaa ja saataville tulevat myös pitsat.

– Didar on osoittanut erittäin tavoitteellisen ja yritteliään luonteensa kasvattamalla yliopistolle mittavan liiketoiminnan.

– Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Armilanlinnaan, iloitsee Assi Groupin Markku Hokkanen

– Asiakkaamme ovat kovasti toivoneet lounasravintolaa ja uskon, että tällä helposti saavutettavalla sijainnilla se tulee myös ympäristön ja liikkuvien asiakkaiden suosioon.