Eksoten hallituksen pj. Vesteriselle on järjestetty kuulemistilaisuus - "Olen joutunut perättömien väitteiden kohteeksi"

Kuvituskuva. arkisto / Riina Haapala

toimitus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) valtuuston puheenjohtajat ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja ovat tällä viikolla keskustelleet yhdessä hallituksen puheenjohtaja Marja-Liisa Vesterisen kanssa hänen toimintatavoistaan.

Vesteristä on kuultu 5.11.2019 ja samassa tilaisuudessa hän on antanut selvityksensä. Kuulemistilaisuuden järjestämisen syynä on ollut se, että Eksoten henkilöstö on ottanut tarkastuslautakuntaan yhteyttä useissa Vesterisen toimintaan liittyvissä asioissa.

Asian käsittelyä jatketaan ja selvitetään, onko Eksoten hallituksen puheenjohtajan toiminta ollut asianmukaista vai ei. Tässä vaiheessa keskeneräistä asiaa ei voida enempää kommentoida julkisuudessa, Eksote kertoo lyhyessä tiedotteessa.

Marja-Liisa Vesterinen kertoi näkemyksenään, että häneen on kohdistettu perättömiä väitteitä.

- Minulla oli onneksi mahdollisuus antaa niihin vastauksia tiistaina. Väitteitä maailmaan mahtuu, nyt oli minun vuoroni joutua tällaisen kohteeksi.

Vesterinen kertoi lisäksi, että hänellä on yksityiskohdista salassapitovelvollisuus. -Mutta annan anteeksi väitteiden esittäjille.

Juttua ja otsikkoa muokattu 7.11. kello 15.25, Lisätty Marja-Liisa Vesterisen kommentit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu