Citroënin myynti ja huolto Autotalo Ripatille

Kuvassa Citroen C3 PureTech 82. Arkisto / Elsi Ahonen

toimitus

Etelä-Karjalan Citroën-jälleenmyyntiverkostossa tapahtuu vuoden vaihteessa muutoksia, kun Autotalo Ripatti aloittaa merkin myynnin ja huollon Lappeenrannassa, Kaakkoiskaaren autotalossa ensi vuoden alussa Asiasta ketoo maahantuoja Auto-Bon tiedotteessa.

Autotalo Ripatille myyntiin tulevat sekä Citroënin henkilö- että pakettiautomallistot.

– Autotalo Ripatti pitkäaikaisena Peugeot-jälleenmyyjänä on meille tuttu yhteistyökumppani. Autotalo Ripatti (aiemmin Auto Eekoo) on menestynyt erinomaisesti Peugeotin kanssa ja on luonnollista, että molemmilla osapuolilla on halu laajentaa yhteistyötä. Saman autonvalmistajan kaksi merkkiä yhden katon alla synnyttää kiistattomia synergiaetuja, erityisesti huollossa ja varaosatoiminnoissa, muutosta kommentoi Citroën- ja Peugeot-autoja maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

– Kiitämme maahantuojaa luottamuksesta ja toivotamme Citroën-asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi, kommentoi uutta edustusta Etelä- Karjalan Osuuskaupan autokauppojen Autotalo Ripatin ja Auto-Eekoon toimialajohtaja Juha Punkkinen

Vuodesta 2000 lähtien Etelä-Karjalassa Citroën-jälleenmyyjänä ja -huoltona toiminut Auto-Suni jatkaa uuden jälleenmyyjän rinnalla Citroënin parissa Lappeenrannassa vuoden 2021 loppuun. Kotkassa ja Kouvolassa Auto-Suni jatkaa valtuutettuna Citroën-jälleenmyyjänä ja -huoltona myös tämänkin jälkeen.

– Jatkamme normaalisti Citroën-asiakkaidemme palvelemista niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinnin puolella. Merkkiedustuksien vaihtuminen on luonnollista. Kouvolassa ja Kotkassa jatkamme Citroën-liiketoimintaa täysin normaalisti, kertoo Auto-Sunin toimitusjohtaja Ville Suni

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu