Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vuoden teko tunnustukset Jussi Stoorille ja HC Lesolle

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri palkitsee vuosittain henkilön tai yhteisön Vuoden teko -tunnustuksella kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna piiri palkitsee Jussi Stoorin / Mayor of Metal ja HC Leson. Tunnustukset jaetaan Kymen piirin syyskokouksessa Imatran Valtionhotellissa tiistaina 19.11.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lemin yhdistyksen esityksestä Vuoden teko -tunnustuksen saa Jussi Stoor/ Mayor of Metal. Stoor on some-positiivinen tuoden aktiivisesti esille lasten ja nuorten asioita. Hän on kannustava ja tukee omilla toimillaan lapsia ja nuoria, palkitsemista perustellaan.

MLL Lemin yhdistys on Stoorin ansiosta saanut paljon huomiota sekä MLL Lemin yhdistys on saanut kahdesti rahalahjoituksen hyväntekeväisyystuotoista.

MLL Kymen piiri antaa toisen Vuoden teko tunnustuksen HC Lesolle, joka on järjestänyt hyväntekeväisyys jääkiekko-ottelun, jonka tuotto lahjoitettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirille. Lahjoitusrahoilla järjestettiin Lappeenrannassa leiritoimintaa kesällä 2019 alakouluikäisille lapsille.