Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskustan puoluekokous järjestetään vuonna 2022 Lappeenrannassa

Keskustan puoluehallitus kokoontui 22.11. Kalajoella. Yhtenä päätösasiana puoluehallituksella oli Keskustan vuoden 2022 puoluekokouspaikasta päättäminen. Kokouspaikkakunnaksi hakivat Lappeenranta ja Oulu. Kokous päätti äänestyksen jälkeen, että Keskustan puoluekokous järjestetään vuonna 2022 Lappeenrannassa, puolue kertoo tiedotteella.

Keskustan puoluekokous on yksi maailman suurimmista puoluekokouksista. Tapahtuma näkyy matkailumäärissä ja on hyvä piristys aluetalouteen, puolue sanoo tiedotteessa.

– Meillä Etelä-Karjalassa kokous on ollut viimeksi vuonna 1986, joten oli jo aikakin saada kokous meille. Tätä päätöstä edelsi hakuprosessi, minkä aikana kokosimme tietoja ja yhteistyötahoja valmiiksi. Kaikki sujui varsin mallikkaaksi ja kiitän yhteistyötahoja jo tässä vaiheessa. Kokouksen onnistuminen tulee edellyttämään paljon yhteistyötä, talkootunteja ja talkoolaisia, kiteyttää Keskustan Karjalan piirin puheenjohtaja Jouni Kemppi.