Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Fu***ng Posti!" – Postilakko vaiensi odotetun bändin keikan Helsingissä

Live Nation Finland tiedottaa nettisivuillaan, että tanskalaisen heavy metal -bändi Volbeatin Hartwall Arenan konsertti keskiviikona 27. marraskuuta on jouduttu perumaan, koska Postin tukilakko pysäytti myös Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen merillä.

Vaihtoehtoja konsertin toteuttamiseksi selvitettiin tiedotteen mukaan viimeiseen asti, mutta tiukkojen kiertueaikataulujen vuoksi keinoa siihen ei löytynyt.

Konserttiin ostetut liput voi palauttaa Ticketmasterille. Live Nation Finlandin nettisivuilta voi käydä katsomassa lippujen palautusohjeet. Volbeat ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumista.

Volbeat kertoo peruuntumisesta myös Facebook-sivullaan, ja bändin suomalaisfanit ovat kommentoineet uutista muun muassa kirjoittamalla seuraavia kommentteja:

– Fucking Posti!

– Here i put all the swearwords... but hope we will see you soon.

– I cannot believe this... I mean I know it's not your fault but this sucks!! I had been waiting for tomorrow the whole year.

– Wish someone would refund 300 euros the hotel cost...

Volbeat kirjoittaa Fb-sivullaan, että lakkoasiassa saadaan Suomessa positiivinen lopputulos, ja että yhtye suunnittelee jo seuraavaa keikkareissuaan Suomeen voidakseen soittaa uskomattomille suomalaisfaneilleen.

Tulevasta keikasta Suomessa tiedotetaan Fb-sivun mukaan lähitulevaisuudessa.