Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Galleria Pihatossa tehdään hyväntekeväisyyttä joogaten

Galleria Pihatossa toimiva Kulttuuri- ja taidetila –yhdistys ja RYT200 (Registered Yoga Teacher) joogaopettaja Mari Lehtonen järjestävät hyväntekeväisyystempauksen Galleria Pihatossa sunnuntaina 8.12. kello 15.

– Yhteisestä ideasta lähdimme kehittelemään tapahtumaa, jossa yhdistyisi kuvataide, kaunis ympäristö, liikkuminen, joulumieli sekä hyväntekeväisyys, kertoo Kulttuuri- ja taidetila ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Härkänen

Jooga valikoitui lajiksi joogaopettaja Mari Lehtosen vierailtua Galleria Pihatossa värimaalaustunnilla.

– Innostuimme kovasti ideasta ja toivomme, että muutkin innostuvat ja tulevat mukaan tekemään yhdessä hyvää niin itselleen kuin toisille, Härkänen jatkaa.

Joogaopettaja Lehtonen kutsuu kaikkia rohkeasti osallistumaan lempeän rauhalliseen joogaan ja samalla antautumaan taiteelliseen tutkimusmatkaan kehon viisauden ja sisäisen tiedon maailmaan.

– Tällä joogatunnilla herätellään kehon luonnollista liikettä hengityksen ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon kautta. Etsimme itsestämme sisäiset soturit ja jumalattaret ja samalla luomme vapautta, tilaa, keveyttä, nautintoa, rauhaa ja iloa olemukseemme, Lehtonen jatkaa.

Tempauksella on tarkoitus kartuttaa varoja Suomen Mielenterveys ry:n joulukeräyksen kautta lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen.

Osallistujat pääsevät nauttimaan Galleria Pihatossa olevan Elina Aho-Brennanin Kehon Kielioppia –näyttelyn teoksista joogan lomassa.

Jokaisen saa osallistua oman kuntonsa ja tuntonsa mukaisesti niin joogan kuin osallistumismaksunkin osalta. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen, sillä järjestäjät haluavat suoda mahdollisuuden hyvän mielen joogatuntiin myös niille, joille taloudellinen tilanne ei suo mahdollisuutta maksullisiin harrastuksiin. Järjestäjät haastavat kaikki mukaan yhteisen hyvän joulumielen hankintaan.