Oletko järjestämässä tapahtumaa Lappeenrannassa? – Tapahtumajärjestäjille suunnatussa foorumissa keskustellaan tulevasta vuodesta

Lappeenrannan tapahtumapalvelut järjestää tapahtumajärjestäjille tarkoitetun Meillä tapahtuu -tilaisuuden Galleria Pihatossa (Valtakatu 80) keskiviikkona 15.1.2020. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 16.15. ja varsinainen ohjelma starttaa kello 16.30. Foorumi päättyy kello 18.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua sähköisesti 7.1.2020 mennessä. Osallistujien toivotaan vastaavan ennakkokysymyksiin ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtumajärjestäjille suunnatussa foorumissa keskustellaan Lappeenrannan tulevasta tapahtumavuodesta sekä kerrataan mennyttä vuotta ja sen antia. Tilaisuuden aikana käydään läpi tapahtumajärjestäjiltä koottua palautetta vuodesta 2019.

Tapahtumapalvelujen asiantuntija Teemu Myyryläisen mukaan tilaisuudessa keskustellaan myös tapahtumajärjestäjien ilmoittautumisen yhteydessä ennakkoon esille nostamista aiheista.

– Lisäksi luvassa on tietoa tapahtumakumppanuuksista, kestävästä tapahtumatoiminnasta ja Etelä-Karjalan uudesta tapahtumakalenterista.

– Tapahtumajärjestäjille on tarjolla myös mahdollisuus napakkaan puheenvuoroon, jonka avulla voi etsiä ja tarjota paikalla oleville toimijoille lisäarvoa tuottavaa yhteistyötä sekä esitellä oman tapahtuman ympäristövastuullisuutta.

Tapahtuman avulla halutaan lisätä hyväksi havaittua vuoropuhelua tapahtuma-alan toimijoiden kesken.

– Toivomme avointa keskustelua, rakentavaa palautetta ja ideoita siitä, mitä kaupunki voisi tehdä paremmin tapahtumien mahdollistamiseksi. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös uudet toimijat ja tapahtumajärjestäjiksi aikovat toimijat, Myyryläinen sanoo.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut