Kuka on vuoden positiivisin lappeenrantalainen? – ehdokkaat julkaistu

Vuoden positiivisinta lappeenrantalaista etsitään jälleen. Viimeksi positiivisinta on etsitty kolme vuotta sitten. Mira Pöllänen

toimitus

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry etsii vuoden Positiivisinta Lappeenrantalaista vuodelle 2019. Nuorkauppakamarilaiset yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa haluavat palkita valoa tuovasta positiivisuudesta.

– Vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja eli ihan kuka vain! Ammatilla ei ole väliä. Tärkeää on, että vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen voi toimia esikuvana kaikille meille. Henkilö on esimerkiksi osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta tai hänen saavutuksensa ovat merkittäviä ja hän auttaa myös muita onnistumaan, Lappeenrannan Nuorkauppakamarin tiedotteessa kerrotaan.

Maininnan voi saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti sekä sisäiseen että ulkoiseen ympäristöönsä.

Tämän vuoden ehdokkaat ovat Alina Kujansivu, Hiski Hämäläinen, Ilkka Räsänen, Kulttuuritila Nuijamies ry, Lappeenrannan Mielenterveysseura, LUM ry & Kalevan Kisojen talkooväki ja Rata-ryhmä & Aapo Stavén

Positiivisin Lappeenrantalainen -kilpailun äänestys on avattu Lappeenrannan Nuorkauppakamarin verkkosivuille, jossa pääsee myös tutustumaan ehdokkaisiin tarkemmin. Vaihtoehtoisesti äänestämään pääsee myös Linnoituksen Joulumarkkinoiden Facebook-tapahtumassa.

Vuoden 2019 Positiivisin Lappeenrantalainen julkistetaan Linnoituksen joulumarkkinoiden avauksessa lauantaina 14.12.2019.

– Haluamme hyvän henkisen kilpailun kautta tuoda esille positiivisia ihmisiä ja tekoja ympärillämme. Toivomme myös, että näiden mahtavien ehdokkaiden esimerkkien kautta me kaikki inspiroitumme toimimaan positiivisuuden kautta. Enemmän peukutusta ja yhdessä tekemistä, kertoo Ding Ma, vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen 2019:n projektipäällikkö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu