Eekoo palkkaa ennätysmäärän kesätyöntekijöitä – Kaikki haastatellaan

Prismat ovat Eekoon lippulaivoja. Kuva Lappeenrannasta. Eekoo

toimitus

Etelä-Karjalan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen 2020 haku on alkanut. Kesätyöpaikkoja on tarjolla ympäri Eekoon toimialuetta lähes kaikissa toimipaikoissa. Hakulomake löytyy Eekoon verkkosivuilta osoitteesta www.eekoo.fi/tyopaikat, yritys kertoo tiedotteessaan.

Eekoo palkkaa yhteensä yli 250 kesätyöntekijää erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tarjolla on mm. myyjän, kokin, tarjoilijan, parturi-kampaajan, kosmetologin ja liikennemyymälätyöntekijän tehtäviä. Tämän lisäksi kahden viikon mittaiseen kesäharjoitteluun otetaan yli 400 peruskoulussa, lukiossa tai VALMA-koulutuksessa olevaa nuorta.

– Tulevana kesänä palkkaamme ennätysmäärän kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita, yhteensäyli 650. Alueen yhtenä isoimpana työllistäjänä haluamme tarjota hyvän kesätyö- jaharjoittelukokemuksen yhä useammalle nuorelle ja sitä kautta tukea alueen nuortenkiinnittymistä työelämään ja vahvistaa tärkeitä työelämätaitoja, kertoo Eekoon henkilöstö-ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä tiedotteessa.

Eekoo on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutunut hyvän kesätyön periaatteisiin. Hyvää hakijakokemusta varmistetaan jälleen haastattelemalla kaikki kesätöihin ja kesäharjoitteluun hakevat yhteisissä rekrytointitapahtumissa.

– Viime keväänä haastattelimme yhteensä yli 1300 paikalle tullutta hakijaa yhdessä Eekoonesimiesten kanssa. Haastattelut olivat innostavia ja nuoret kiittelivät mahdollisuutta päästä haastateltavaksi. Uskomme, että tällä on ollut merkittävä vaikutus usealle nuorelle ja monikertoikin olleensa ensimmäistä kertaa haastattelussa. Hyvä ja positiivinen haastattelukokemus auttaa eteläkarjalaisia nuoria jatkossakin vahvistamaan omiatyöelämätaitojaan ja on tärkeää arvojemme mukaista vastuullisuustyötä meille, Jäkälä jatkaa.

Eekoo järjestää rekrytointitapahtumia maaliskuussa Lappeenrannassa, Imatralla sekä Parikkalassa. Kesätyönhakija valitsee sähköisen hakemuksen jättämisen yhteydessä, mihin rekrytointitapahtumaan haluaa osallistua.

Kesätyöntekijöiden hakuaika päättyy 29.2.2020 ja harjoittelijoiden 15.3.2020. Eekoo on mukana Etelä-Karjalan suurimmassa kesätyötapahtumassa Kesäksi Duuniin 2020, joka järjestetään Lappeenrannassa 17.1.2020 klo 13 – 15 Kauppakeskus IsoKristiinassa Lappeenrannan kaupunginteatterin lämpiössä sekä Imatran sisartapahtumassa 4.2.2020 klo 14 – 16 ToriGalleriassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu