Kaupungin kesätyöt tulevat hakuun – töitä tarjolla 140:lle nuorelle

Kuvituskuva. Kuvituskuva

toimitus

Lappeenrannan kaupungin kesätyöt tulevat hakuun perjantaina 17.1. Kaupunki tiedottaa työllistävänsä tulevana kesänä lähes 140 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätöitä on tarjolla muun muassa museoiden, liikunnan, nuorisotoimen, matkailun, kaupunkisuunnittelun ja maaomaisuuden hallinnan ja ympäristönhoidon tehtävissä.

Ensimmäiset kesätyöpaikat avautuvat hakuun perjantaina 17.1. ja töihin voi hakea kevään aikana. Tarkat hakuajat vaihtelevat tehtäväkohtaisesti. Kesätöihin haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta.

Kesätyöpaikkojen ikärajat jakautuvat työtehtävien perusteella. Esimerkiksi liikuntapalveluista ja nuorisotoimesta löytyy tehtäviä eri-ikäisille koululaisille. Tarjolla on myös ensisijaisesti alan opiskelijoille suunnattuja paikkoja muun muassa maaomaisuuden hallinnan ja museoiden tehtävissä.

Kaupungin kesätyöpaikkoihin voi tutustua kaupungin verkkosivuilla tai perjantaina 17.1. klo 13–15 järjestettävässä Kesäksi duuniin -tapahtumassa. Tilaisuus järjestetään kaupunginteatterin yleisölämpiössä. Paikalla on kaupungin ohella myös muita kesätyöllistäjiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu