Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansan kanta: Linnoituksen valaisimet tyylikkäämmäksi

Lappeenrannan linnoitus on saanut pääkadulle uudet hienot rakennuksien julkisivuvalot. Ne ovat tyylikkäät ja sopivan korostavat ja tekevät pääkadusta iltaisin kauniin. Mutta mutta...

Olemme taas vastaavasti saaneet Linnoitukseen uuden turistinähtävyyden, nimittäin Vesiportinkujan 3:n ja Pokrovan aukion taloihin ”huoneistovalot”, eli ikkunaseiniin sojottavat hirveät rautapömpelit, joita turistit nyt kuvaavat innolla ja kuvat leviävät pitkin maailmaa vauhdilla. Muuallakin ihmiset näkevät millä ”taidolla ja tyylikkyydellä” täällä asiat hoidetaan! Olen keskustellut useiden turistien kanssa ja voin vakuuttaa, että ovat kyllä ihmeissään näistä rakennelmista ja kamerat räpsivät kuvia taajaan. Kysyin valojen suunnittelusta vastaavalta, miksi näin, en saanut selvää miksi, valotehoista höpisi! Tässä tapauksessa ei ole kyse valotehoista vaan miten ja millaiset valot laitetaan ja tämä on faktaa!

Toivon kuitenkin vielä, että jostain löytyisi se viisas ja jämäkkä mies tai nainen, joka puhaltaisi pelin poikki ja istuttaisiin alas ja todella mietittäisiin, mitenkä tämä sotku tällä kohtaa voitaisiin ratkaista hillitymmin ja tyylikkäästi. Väitän, että joka normaali kansalainen löytää tähän heti ratkaisun! Löytääkö virkamiehet?