Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Hallitus 2012 on valittu

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:n vaalikokouksessa torstaina Sampo Pankissa valittiin vuoden 2012 hallitus. Hallituksen johtoon, puheenjohtajaksi, valittiin Elli Ahonen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Heikki Kettunen ja edellisen vuoden puheenjohtaja on Harri Skopa. Näiden kolmen lisäksi hallitukseen valittiin 5 muuta jäsentä. He ovat Arho Huttunen (kansainväliset asiat), Noona Hänninen (yhdistyslohko, tapahtumat), Helena Kiiskinen (sihteeri), Susanna Mäkiniemelä (yksilölohko, koulutukset) ja Aino-Liisa Sandholm (yhteiskuntalohko, projektit). Hallitus kutsuu myöhemmin avustajikseen tiedottajan ja rahastonhoitajan.

Kokous hyväksyi myös 6 uutta jäsentä Lappeenrannan Nuorkauppakamariin. Koejäsenistä Arho Huttunen, Laura Jäppinen, Aapo Koivuniemi, Tuija Nousiainen, Katri Pajarinen ja Pirjo Rinnepelto olivat täyttäneet jäsenyysvaatimukset ja tulivat yksimielisesti valituiksi varsinaisiksi jäseniksi.

Nuorkauppakamareissa tehtävät vaihtuvat vuosittain. Samaa virkaa ei voi tehdä kuin kerran. Tämä käytäntö tukee uuden oppimista ja johtamiskouluttautumista. Se myös antaa mahdollisuuksia nähdä erilaisia asioita kamariuran varrella.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Aikaisempia kirjoituksia

Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Lappeenrannan Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa kehittämällä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. 

Toivotamme kaikki alle 40-vuotiaat itsensä kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi toimintaamme.  www.jclappeenranta.fi 

Uusimmat mielipiteet