Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Nuorkauppakamarit etsivät Vientitykkiä

Viro on valmis karsimaan monista muista menoista pitääkseen puolustusmenonsa Naton vaatimassa kahdessa prosentissa.

Arkistokuva

Suomen Nuorkauppakamarien B-alueella etsitään viennin parissa toimivaa vahvaa yritystä tai henkilöä, joka olisi JC-Vientitykkipalkinnon arvoinen. Lappeenranta on rajakaupunki, jossa toimii useita vientiyrityksiä ja koko Etelä-Karjalassa on varmasti kymmenittäin vahvoja vientitoimijoita. Maakunnastamme ei vielä ole noussut montaa Vientitykkiä, vaikka kilpailua on pyöritetty vuosittain jo 1984 alkaen. Eiköhän nyt olisi taas aika nostaa Lappeenrannan seudulta paikallinen yritys esille! Lappeenrannan Nuorkauppakamari auttaa tässä mielellään. 

JC-Vientitykkipalkinnon tarkoituksena on kiinnittää huomiota viennin merkitykseen sekä tehdä kaikenkokoisia vientiyrityksiä ja vientityötä tunnetuksi.  Täällä vientitoiminnalla on valtava merkitys alueen elinkeinoelämälle ja tämän kilpailun voiton kautta tätä vahvuutta voi tuoda muidenkin tietoon.

Palkintona on pronssista valettu tykki. Voittaja on saanut myös runsaasti näkyvyyttä sekä oman kunnan että muissakin kilpailualueen medioissa, lisäksi tietenkin Nuorkauppakamarin medioissa. Eikä kannata väheksyä palkinnon arvoa omassa asiakasviestinnässäänkään. Voittaja palkitaan marraskuun puolivälissä Mäntsälässä.

JC-Vientitykkikilpailu käydään siis Suomen Nuorkauppakamarien B-alueella eli 6 eri maakunnan alueella. Alue on laaja Savonlinnasta Kotkaan ja Hämeenlinnasta Imatralle. Kilpailun tukijoina toimivat Finnvera, maakuntien yrittäjäjärjestöt eli täältä Etelä-Karjalan Yrittäjät sekä alueen Osuuspankit.

Onko juuri Sinun yrityksesi vuoden 2011 JC-Vientitykki tai tiedätkö yrityksen, joka se voisi olla? Ota siinä tapauksessa pikaisesti yhteyttä Lappeenrannan Nuorkauppakamariin. Kilpailuhakemukset tulee olla kamarin projektipäälliköllä viimeistään 10.10.

Lisätietoja: http://www.jclappeenranta.fi/index.php?section=7

 

Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Aikaisempia kirjoituksia

Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Lappeenrannan Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa kehittämällä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. 

Toivotamme kaikki alle 40-vuotiaat itsensä kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi toimintaamme.  www.jclappeenranta.fi 

Uusimmat mielipiteet