Catz Lappeenranta

Vilma Kesäsen blogi: Kausi käyntiin

Kausi käyntiin

Jos on naapurijoukkue Namikan peleissä hehkutettu uutta ilmettä ja uudistunutta joukkuetta, niin paljon on tapahtunut myös meidän joukkueessaamme viime kauteen verrattuna. Viime kauden kokoonpanosta kentällä viilettää vain neljä kissaa; Luke, Hanna, Lena ja minä. Uudenlaista vipinää edustavat Didi, Lotta, Alex, Takia sekä Catzin omat kasvatit, tänä kesänä paikkansa naisten joukkueessa lunastaneet Ellu, Allu ja Lode. Myös penkin päästä kuuluu uuttaa ääntä, kun Vänni jakelee neuvojaan Haksan apuna.

 

Kokoonpanon muutokset näkyvät väistämättä myös pelityylissä. Tällä kaudella ollaan korin alla puoli päätä lyhyempiä, joten puuttuvat sentit on korvattava agressiivisella joukkuepuolustuksella ja vauhdilla. Siis entistä enemmän sähinää ja kovaa tempoa. Ja sehän passaa, sillä joukkue on täynnä urheilullisia ja liikkuvia pelaajia.

 

Kesä meni ja kausi tuli. Uusi kausi pyörähti meidän osaltamme käyntiin viime viikonloppuna Espoossa, jossa pääsimme testaamaan uuden Honkahallin koreja. Kauden avausottelu oli samalla Suomen Cupin ottelu, joten panosta oli. Halli oli hieno ja peli kulki. Puoliaikaan mennessä olimme saaneet lyötyä taululle mukavat johtolukemat. Tapansa mukaisesti Espoo tuli kovaa kolmannella jaksolla ja sai kurottua eron jo kahdeksaan pisteeseen. Siinä vaiheessa saimme kuitenkin koottua oman pelimme ja hoidimme ottelusta voiton kotiin. Joukkueestamme löytyi onnistujia laajalla rintamalla ja koko joukkue taisteli hyvin.

 

Uusi kissalauma alkaa pikkuhiljaa hitsautua yhteen ja löytää oman pelityylinsä. Vielä on toki paljon tehtävää molemmissa päissä kenttää, mutta eihän tässä montaa viikkoa vielä yhdessä olla oltukaan. Alku näyttää kuitenkin jo lupaavalta. Uudet kissat ovat kotiutuneet hyvin niin Lappeenrantaan kuin joukkueeseenkin ja treeneissä on ollut kova sähinä päällä.

Seuraavaksi pelikuntoamme tulee kokeilemaan Keravan Kori-80. Lauantaina onkin luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun ennakkoluulottomat Keravan tytöt säntäävät urheilutalon parketille. Tulkaahan kaikki porukalla kannustamaan Kissat voittoon kauden ensimmäisessä kotiottelussa!

 

Urkilla nähdään!

 

Vilma

Catz Lappeenranta

Aikaisempia kirjoituksia

Catz Lappeenranta

Catz on lappeenrantalainen nais- ja tyttökoripalloseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran edustusjoukkue on pelannut Naisten Korisliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2005–2006 lähtien. Lappeenrannan omat Kissat ovat voittaneet kuusi Naisten Korisliigan mestaruutta ja neljä hopeaa sekä kolme Suomen Cup-mestaruutta. Kaudella 2015–2016 Catz saavutti hopeaa Latvia-Viro Liigassa.

www.catz.fi

Uusimmat mielipiteet