Jakelupalaute

Mikäli kaupunkilehden jakelu talouteesi on häiriintynyt, kannattaa asiasta antaa jakelupalautetta täyttämällä oheinen lomake. Palautteesi on meille tärkeää, sillä se on useasti ainoa ja nopein tapa saada muutos asiaan. Tiedot välittyvät automaattisesti jakelualueestasi vastaavalle alue- tai jakelupäällikölle. Jakelupalaute välittyy jakelupäällikön toimesta suoraan lehden jakajalle jonka tehtävä on korjata lehden jakelussa ilmenneet puutteet.

Palautelomaketta täytettäessä on erityisen tärkeää täyttää tarkasti yhteystiedot postiluukussa olevaa nimeä myöten ja jakelupäivämäärä, jolloin lehteä ei ole jaettu. Lomakkeelle kirjattu kaupungin osa tai tien nimi ilman talonnumero ja rappotietoa ei mahdollista jakeluhäiriön paikantamista, sillä yksittäisen jakajan alueeseen kuuluu noin 200 kotitaloutta ja yhdellä asuinalueella on aina useita jakajia samanaikaisesti työssä. Lehden jakeluun osallistuu aina useita kymmenittäin jakajia samalla alueella. Useamman viikon jälkeen annettujen häiriöilmoitusten jakeluntarkastuksia ole ole mahdollista tehdä, joten tee ilmoitus aina tuoreeltaan, jolloin välitön korjaus on mahdollinen.

Jokainen jakelupalaute käsitellään luottamuksellisesti eikä häiriöilmoituksen antajan yhteystietoja välitetä eteenpäin. Jakaja saa tiedon ainoastaan osoitteesta, johon lehteä ei ole jaettu riippumatta siitä kuka häiriöilmoituksen on jättänyt. Jokaisen jakeluhäiriön johdosta tarkistetaan onko jakelusta ilmoitettu lähialueilla muita häiriöitä. Tarkastus tapahtuu palauteilmoitusten sekä alueellisten laaduntarkkailijoiden (panelistit) toimesta sekä mahdollisesti satunnaisotannalla tehdyillä puhelintarkistuksilla. Jos häiriö on laajalla alueella, pyritään käynnistämään jakelun paikkaus. Jakelun laatua seurataan säännöllisesti mm. Taloustutkimuksen toimesta.

MUISTILISTA JAKELUPALAUTTEEN ANTAJALLE:

1. Varmistathan, että laatikolle tai postiluukulle on aina esteetön pääsy sekä kerrostalo- että taajamaalueilla. Muista, että jakajalla ei aina välttämättä ole päivitettyä kulkukoodia rappukäytäviin. Maaseutualueella tiet ja kulkuväylät tulee olla puhtaat ja talvella hiekoitetut.

2. Jakaja on ohjeistettu jakamaan Lappeenrannan Uutiset myös ei mainoksia -talouksiin. Jos postilaatikossa on merkintä: ei ilmaisjakelua, niin silloin kaupunkilehtiäkään ei jaeta.

3. Jakeluajankohta on yleensä noin 1-2 vuorokautta, joten huomioithan poikkeamat. Varmista myös lehden poikkeukselliset ilmestypäivät verkkosivuilta.

JAKELUPALAUTELOMAKE LÖYTYY TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Luetuimmat

Uusimmat