Puheenaihe

Syyttäjä vaatii Jari Sillanpäälle sakkorangaistusta – päälle tulee vielä tämä maksu

Jari Sillanpää pysäytettiin syyskuussa Helsingin keskustassa. Arkistokuva.

Kari Martiala

Jari Sillanpään syyskuisen huumekäryn haastehakemus on tullut julkiseksi. Syyttäjä vaatii laulajatähdelle vähintään 50 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kahdesta liikennerikkomuksesta.

Sakkojen päälle tulee 40 euron suuruinen rikosuhrimaksu. Lain määrämä maksu ohjataan rikosten uhrien auttamiseen.

Sillanpää ajoi syyskuussa autolla Helsingin keskustassa metamfetamiinin vaikutuksen alaisena. Hänen hallustaan myös löytyi pieni määrä kyseistä ainetta. Sillanpää syyllistyi lisäksi liikennerikkomukseen ylittäessään keltaisen sulkuviivan sekä käyttämällä matkapuhelinta ajon aikana.

Sillanpää on myöntänyt syyllisyytensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IL: Huumeissa ratissa ajanut Jari Sillanpää tienasi roiman tilin – sai myös palautuksia1.11.2017 08.43
Median ammattilainen hämmästelee Jari Sillanpäätä – "Vähättelee lainsäädäntöä ja kanssaihmisiä"15.9.2017 08.48
Huumeiden vastaisen järjestön johtaja puolustaa rattikärystä epäiltyä Jari Sillanpäätä – "Herää myötätunto Jaria kohtaan"14.9.2017 13.31

Kommentit (10)

Kommentit

No eipä ole kummoinenkaan

No eipä ole kummoinenkaan syyte! Suosio vain kasvaa, keikkaa pukkaa edelleen ja radiosoitto lisääntyi vaikka henkilö on syytettynä huumeratista? Mikä tätä kansaa vaivaa, kun ihannoidaan näitä tekoja, samalla kun tavallinen huumehörhö tuomittaisiin ehdottomaan, mutta näille ihkuille julkkikselle ehdotetaan vain sakkoja?

Jep oikein 40€ rikosuhrimaksu

Jep oikein 40€ rikosuhrimaksu. Kyll nyt valtion kassa pullistelee. Hyvää julkisuuden hakuisuutta tämäkin. Tästäkö summasta päiväsakot lasketaan. Sitten asian saamat julkisuus alennukset. https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/575695-il-huumeissa-ratissa-ajanut-jari-sillanpaa-tienasi-roiman-tilin-sai-myos Nakkivaras olis lusinut 5 vuoden kakun päivästä päivään.

Tässäkö esimerkki

Tässäkö esimerkki nykynuorille?

Minkä verran ja minkälaista

Minkä verran ja minkälaista rangaistusta olisi ollut luvassa, jos tekijä ei olisi julkku?

Kymmenen vuotta ehdotonta ja

Kymmenen vuotta ehdotonta ja kymmenien tuhansien korvaukset valtiolle, etenkin jos on hetero. Homojulkkista ei saa syrjiä.

50 päiväsakkoa on naurettava

50 päiväsakkoa on naurettava seuraamus huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajettaessa. Pelkästä käyttörikoksesta voi saada saman verran. Ei ole laki sama kaikille.

Ei tainnut olla kovat huumeet

Ei tainnut olla kovat huumeet eikä Jari pöppöroisenä joten antaa hänen jatkaa laulaamista. Näin on marjat happamia sanoi kettu...

Ja pikkasen kajahtaneet fanit

Ja pikkasen kajahtaneet fanit, jotka stalkkaavat Sillanpäätä esityksestä seuraavaan, vain lepertelevät? Sillanpää on huono roolimalli. Toivonmukaan nuoret ihmiset ei tuollaista kuuntele tai fanita tai pidä coolina.

Onhan sitä piippua sauhuteltu

Onhan sitä piippua sauhuteltu ja vähän jotakin huumebileitäkin vietetty. http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201801192200680715_vd.shtml

50 vuotta linnaa

50 vuotta linnaa huumemyynnistä ja käyttöstä voisi kyllä pysäyttää jonkun verran markkinoita.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi