Puheenaihe

Median ammattilainen hämmästelee Jari Sillanpäätä – "Vähättelee lainsäädäntöä ja kanssaihmisiä"

Jari Sillanpää on myrskyn silmässä. Poliisi epäilee häntä amfetamiinin vaikutuksen alla ajamisesta.

Lotta Åberg / arkisto

Mediatiedottaja ja viestinnän ammattilainen Tomi Lindblom hämmästelee iskelmätähti Jari Sillanpään selitystä huume-epäilystään.

Lindblom kirjoittaa Facebook-sivullaan, että Sillanpää kommenteista paistaa vähättely lakia ja kanssaihmisiä kohtaan.

Sillanpäätä epäillään amfetamiinin vaikutuksen alla ajamisesta Helsingin ydinkeskustassa. Artisi jäi poliisin haaviin myöhään tiistaina.

Torstaina hän antoi asiasta lausunnon Iltalehdelle ja kommentoi tapahtumia myös Facebookissa.

Lindblom arvioi, että Sillanpää lehtilausunnossa ei kaduta tekoa: siinä ei tuomita huumeita, eikä rattijuopumusta – siinä ei ole mitään jossa hän vilpittömästi olisi pahoillaan teostaan, Lindblom arvoi.

Sillanpään huume-epäily ja rattijuopumustutkinta ovat jakaneen mielipiteitä. Torstaina Irti Huumeista ry:n johtaja puolusti Sillanpäätä.

Tomi Lindblomin arviosta kertoi ensimmäisenä tiedotusvälineenä Iltamakasiini.

Lue lisää Tomi Lindblomin arviosta IM:stä.

Onko sinulla myöntätuntoa rattijuopumuksesta epäiltyjä kohtaan?

Ei
88% (954 ääntä)
Kyllä
12% (131 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1085

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Huumeiden vastaisen järjestön johtaja puolustaa rattikärystä epäiltyä Jari Sillanpäätä – "Herää myötätunto Jaria kohtaan"14.9.2017 13.31

Kommentit (7)

Kommentit

Ei nisti pahoittele koskaan

Ei nisti pahoittele koskaan käytöstään, ellei siitä ole itselle hyötyä. Miettii samalla, mistä saa seuraavan annoksen jäämättä kiinni.

Nimen omaan!

Nimen omaan!

Urheilja jää nalkkiin

Urheilja jää nalkkiin mömmöjen käytöstä. Tulee 2 vuotta kilpailukieltoa. Pitäiskös artisteille tehdä sama. Jää kiinni kännissä tai mömmöissä ajamisesta, niin 2 vuotta esiintymiskieltoa.

No onhan Siltsu todella

No onhan Siltsu todella pahoillaan siitä, että hän ohitti toisen ajoneuvon ajoradan keltaisen viivan ohituskiellosta huolimatta. Kyllä sen voi antaa niin ihanalle artistille anteeksi ja mitäs menneistä. Jonkin ajan päästä tuolle hulvattomalle kommellukselle varmasti nauretaan tyyliin: "Olinpas minä ollut vähän höpsö."

Ei kai se ihme että väheksyy

Ei kai se ihme että väheksyy kun irti huumeista järjestökin pitää tuota ihan pikkujuttuna.

Jos haluaa jatkaa käyttöä

Jos haluaa jatkaa käyttöä niin siitä vaan kunhan ei ainepäissään aiheuta muille ihmisille ongelmia . Jos kaipaa joskus vaikka hoitoon ja katkolle menköön ihmeessä mutta omilla kustannuksillaan hoitelee tietty nekin sekä kaikki vieroitukset sillä kaipa siihenkin omat rahat riittää jos ne riittää kristallin käryttelyyn ? Vähättely inhottaa kun kaikki tietää miten hirveää jälkeä huumeet saa aikaan ihmisessä ja miten kamalaa se on kaikille käyttäjien läheisille . Huumeet tuhoaa monen ihmisen onnen ja ei jätä tuskalla ja surulla koskemattomaksi ketään jonka lähipiirissä ainenistejä on .

Soili Nurminen

Savolatisaatio on pelottavaa.

Savolatisaatio on pelottavaa... :-) - median tarkoitus on ohjata ihmisten ajatusmaailmaa ja heidän iskelmä tähdellä mässäily ruokkii mieliä pois 10 000 x törkeää huumausainerikosta kahdessa vuodessa tehtyä oikeuskäsittelyä taaemmalle. Kehä ||| tuolla puolen siis pulinaa piisaa jo ennen tuomion langettamista aivan omituisten instanssien toimesta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi