Sananlaskun mukaan kysyvä ei tieltä eksy. Kyllä eksyy! Näin kävi Yle:n presidentinvaaliehdokkaiden haastattelussa.

Naispuolinen toimittaja harhautui tasapuolisuuden ja puolueettomuuden tieltä. Hän eksyi kysymyksillään esittelemään enemmänkin omaa asenteellisuuttaan kuin haastateltavien mielipiteitä presidenttiydestä.

Kysyväkin voi tieltä eksyä

0 kommenttia Lisää kommentti

Vanhojen rakennusten suojelu ei ole yksinkertainen asia. Myös täällä Etelä-Karjalassa on toistuvasti keskusteltu siitä, pitääkö joku rakennus suojella ja millä ehdoilla. Kun eri suojelukohteita katsoo maallikon silmin, suojelun tarvetta ei aina ymmärrä. Sellaisia kohteita löytyy yhtä hyvin Imatralta kuin Lappeenrannasta.

Suojelun vaikeus

0 kommenttia Lisää kommentti
AutonOsat24.Fi

Vapaaehtoistyö on mielenkiintoinen asia. Ihmiset tekevät asioita pyyteettömästi, monestakin eri syystä. Se on harrastus, kutsumus tai elämäntapa, jokaisella on joku kipinä toiminnalleen. Vapaaehtoistyön kautta voi saada hyvän mielen lisäksi myös koulutusta monella itselleenkin hyödyllisellä alueella.

Palkitsevaa työtä

0 kommenttia Lisää kommentti

Jos halutaan valita presidentiksi henkilö, joka on antanut siunauksensa rajulle oikeistolaiselle politiikalle, siunauksen täydellisen kapitalistisen yhteiskunnan rakentamiseksi ja joka mielipiteillään haluaa köyhyyden lisääntyvän Suomessa, luokkaerojen yhä kasvavan, haluaa lahjoittaa maailmalle humpuukiin rahaa, kuten ilmastonmuutoksen torjuntaa

Mitä kansa haluaa?

0 kommenttia Lisää kommentti