Catz Lappeenranta

Lisää taitoa ja tehoja kissapaitaan

Lappeenrannan Catz on hankkinut lisää tehoja pudotuspeleihin valmistautuvaan ryhmäänsä. Texas A&M Universitystä lähtöisin oleva Curtyce Knox (s. 1994) on pelannut viimeksi Israelin liigan Bnei Yehuda Tel Avivin joukkueessa. Takakentällä viihtyvä Knox tuo lisää nopeutta ja taitoa entisestäänkin kovaan kissaryhmään.

"Pariin viime viikkoon on mahtunut paljon tapahtumia, liiankin paljon, Catzin valmentaja Mika Haakana huokaa. Uskoakseni löysimme vihdoin sopivan pelaajan täydentämään joukkueemme vahvuuksia".

"Curtyce on erinomainen syöttäjä (koko NCAA:n paras keskiarvo 8,9 apg 2017). Nopea pelaaja joka pystyy viimeistelemään tarvittaessa eri etäisyyksiltä. Hyvä asia on myös että hänellä on alla vuosi eurooppalaista korista Israelin pääsarjassa."

Catz Lappeenranta

Aikaisempia kirjoituksia

Catz Lappeenranta

Catz on lappeenrantalainen nais- ja tyttökoripalloseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran edustusjoukkue on pelannut Naisten Korisliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2005–2006 lähtien. Lappeenrannan omat Kissat ovat voittaneet kuusi Naisten Korisliigan mestaruutta ja neljä hopeaa sekä kolme Suomen Cup-mestaruutta. Kaudella 2015–2016 Catz saavutti hopeaa Latvia-Viro Liigassa.

www.catz.fi

Uusimmat mielipiteet