Catz Lappeenranta

Reshetko ja Haakana uusille sataluvuille

Ennätyksiä meni rikki

Viime lauantaina 9.2. Lena Reshetkolle tuli täyteen 300 runkosarjaottelua naisten korisliigassa. Lenan ennätys naisten Korisliigassa on muutenkin varsin vakuuttava: Suomen mestaruuksia on kertynyt Catzin riveissä kuusi, pisteitä nainen on nikkaroinut yhteensä 4624 ja levypalloja on kertynyt mojovat 2421.

Myös Catzin päävalmentaja Mika Haakanalla oli tiistaina 12.2. syytä tuuletukseen. Voiton myötä Tapiolan Hongasta Haakana saavutti valmentajana 200. voittonsa naisten korisliigan runkosarjapeleissä. Hän on kaikkien aikojen voittolistalla neljäs valmentaja, joka on yltänyt tähän lukuun voittojen määrässä. Edellä ovat Mervi Nurmi (338), Tommi Koskinen, (250) ja Seppo Kurki (217). Haakanan voittosuhde pelatuista otteluista on ylivoimaisesti korkein 85,1 prosenttia.

Saavutustaan kiireinen erityisopettaja kommentoi iltapäivällä seuraavasti:

"Päivittäinen tekeminen on tälläkin hetkellä päällimmäisenä mielessä, mutta toki nuo tilastot,etenkin voittoprosentti on eittämättä hurja. Kertoo ainakin siitä,että olen ollut onnekas saadessani valmentaa erittäin hyviä ja älykkäitä pelaajia. Mutta myös siitä että vuosien varrella Catzin koko organisaatio on tehnyt erittäin hyvää työtä monella saralla.

Pelaajamäärin nähden juniorivalmentajamme ovat tehneet valtavan hyvää duunia ja seurasta on etenkin viime vuosina ponnistanut lukuisia pelaajia paitsi korisliigaan niin aina ulkomaille asti.

Taustoilla moni ihminen on tehnyt korvaamattoman arvokasta työtä.  Erityiskiitokset Boutros Malille, Tuire Karjalaiselle ja Ari Korhoselle, joiden ansiosta näin ammattimaisen toiminnan pyörittäminen on ollut mahdollista."

 

Catz Lappeenranta

Aikaisempia kirjoituksia

Catz Lappeenranta

Catz on lappeenrantalainen nais- ja tyttökoripalloseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran edustusjoukkue on pelannut Naisten Korisliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2005–2006 lähtien. Lappeenrannan omat Kissat ovat voittaneet kuusi Naisten Korisliigan mestaruutta ja neljä hopeaa sekä kolme Suomen Cup-mestaruutta. Kaudella 2015–2016 Catz saavutti hopeaa Latvia-Viro Liigassa.

www.catz.fi

Uusimmat mielipiteet