Catz Lappeenranta

Karoliina Rytkönen palaa Catziin

Lappeenrannan Catz saa kauan kaipaamansa vahvistuksen, kun kissapaitaa viime kaudella kantanut Karoliina Rytkönen palaa joukkueeseen kevätkaudeksi. Alkukausi meni häneltä opiskelujen merkeissä, mutta nyt on taas aika keskittyä koripalloon. 

- Kesällä tein sen valinnan, että lähden kouluun, Karo kertoo.  Olin kuitenkin yhteydessä Catziin kesän lopulla ja myös syksyn aikana, jolloin sovimme, että jos vaan saadaan asiat järjestettyä, niin ilman muuta tulen sitten joulun jälkeen pelaamaan. Olen seurannut Catzin otteita läpi kauden enkä malta odottaa, että pääsen mukaan tähän huipputiimiin.

Äänekosken Huimasta Catziin kesällä 2017 siirtynyt Karoliina nousi viime kaudella nopeasti kannattajien suosikkipelaajien joukkoon, joten varmaa on, että hänen paluunsa saa hymyn monen fanin huulille. Tunne on molemminpuolinen, Karoliina myöntää. 

- Oon tosi innoissani siitä, että pääsen takas Catziin. On ollut kauhea ikävä tyttöjä! Ja faneja myös. Lappeenrannassa on huikee kotiyleisö! Toivottavasti näen heitä urkilla. Saa tulla moikkaamaan!

Vahvana ja tinkimättömänä puolustajana tunnetun Karoliinan viime kevät meni piloille paitsi finaalitappioiden myötä, myös niissä tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi. Viime kausi on kuitenkin historiaa ja tavoitteena on kääntää kevät voittoisaksi.

- Viime kaudesta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis, vaikka mestaruutta ei tullutkaan ja tiesin, että haluan pelata jatkossakin Catzissä. Kun kuulin syksyllä, että Lisa ja Valencia ovat tulossa takaisin, päätin että kyllä munkin on pakko tulla vielä kun on mahdollisuus päästä pelaamaan heidän kanssaan. Keväältä odotan haasteita ja kovia pelejä ja toivon, että päästäis kirkastamaan se viime vuoden hopea kultaseksi.

Catzin valmentaja Mika Haakana ei peitellyt tyytyväisyyttään ja on varma, että Karoliinalle löytyy nopeasti rooli kissapaidassa.

- Karo tuo paljon energiaa molempiin päihin kenttää. Hyökkäyspäässä heittouhkaa ja hyviä leikkauksia, puolustuksessa intensiteettiä, jonka lisäksi hän on mm. erinomainen palloscreenien puolustaja, Haakana tuumaa. 

Karoliinan paluuottelu on 2.2. jolloin Catz kohtaa Urheilutalolla Torpan Pojat.

Catz-tiedotus
11.1.2019
 

Catz Lappeenranta

Aikaisempia kirjoituksia

Catz Lappeenranta

Catz on lappeenrantalainen nais- ja tyttökoripalloseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran edustusjoukkue on pelannut Naisten Korisliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2005–2006 lähtien. Lappeenrannan omat Kissat ovat voittaneet kuusi Naisten Korisliigan mestaruutta ja neljä hopeaa sekä kolme Suomen Cup-mestaruutta. Kaudella 2015–2016 Catz saavutti hopeaa Latvia-Viro Liigassa.

www.catz.fi

Uusimmat mielipiteet