Catz Lappeenranta

Catz voitti Kouvottaret uudemman kerran

Lappeenrannan Catz pelasi toisen harjoitusottelun Kouvottaria vastaan tällä viikolla, nyt pelipaikkana oli Kuusankosken urheilutalo. Catz oli inhottava vieras, sillä se vei tiukan väännön jälkeen voiton Lappeenrantaan lukemin 76-71 (38-32). Kouvottarille tappio tiesi sitä, että harjoitusotteluiden saldoksi jäi kaksi voittoa ja kolme häviötä, kun taas Catz on pelannut molemmat pelinsä voitokkaasti. Viimeisen harjoitusottelunsa joukkue pelaa sunnuntaina EBT:tä vastaan Lappeenrannassa.

Tämän illan ottelu oli molemmilta melkoista vuoristorataa. Catz aloitti vahvasti ja siirtyi ensimmäisellä neljänneksellä johtoon lukemin 23-9, jonka Kouvottaret onnistui kuitenkin taukoon mennessä kirimään. Tauon jälkeen peli oli taas kissojen heiniä, mutta viimeisellä kympillä kotijoukkue terävöitti peliään etenkin hyökkäyspään levypalloissa ja pääsi niitä raapimalla takaisin peliin mukaan. Catz oli muutenkin levypalloissa heikompi (52-41), mutta Sydney Wallacen (23/7), Aleighsa Welchin (22/6) ja Valencia McFarlandin (20/5) kova heittoilta takasivat kissoille voiton. Roosa Kosonen napsi kaikkiaan 13 levypalloa.

Catz tänään: Valencia McFarland, Tinna Rantalainen, Petra Noponen, Roosa Kosonen, Johanna Timperi, Jemina Vidgren, Iina Mäkelä, Johanna Kalin, Sydney Wallace, Aleighsa Welch.

Kari Glödstaf
28.9.2018
 

Catz Lappeenranta

Aikaisempia kirjoituksia

Catz Lappeenranta

Catz on lappeenrantalainen nais- ja tyttökoripalloseura, joka on perustettu vuonna 1996. Seuran edustusjoukkue on pelannut Naisten Korisliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2005–2006 lähtien. Lappeenrannan omat Kissat ovat voittaneet kuusi Naisten Korisliigan mestaruutta ja neljä hopeaa sekä kolme Suomen Cup-mestaruutta. Kaudella 2015–2016 Catz saavutti hopeaa Latvia-Viro Liigassa.

www.catz.fi

Uusimmat mielipiteet