Ensimmäiset Angry Birds –karkit tehdään L-rannassa

Fazer Leipomot & Makeiset liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja Pekka Rantala kehuu lappeenrantalaista panosta Angry Birds -makeisten valmistamisessa. Lintujen luonne tulee näkymään ja maistumaan tuotteissa.

-

Tällaisia karkkipusseja voidaan nähdä ensi kesäkuussa kauppojen hyllyillä.

.

Fazer ja Rovio Entertainment ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen Angry Birds –brändillä varustettujen makeisten myynnistä ja kehittelemisestä. Myös Lappeenrannan Fazerilla on ollut tuotekehittelyssä suuri rooli.

– Lappeenrannan tiimi on ollut kehittämässä erittäin korkealaatuista tuotetta. Olen todella ylpeä siitä, kuinka nopeasti he ovat pystyneet reagoimaan, iloitsee Fazer Leipomot & Makeiset liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja Pekka Rantala.

Lappeenrantalaista osaamista hyödynnetään jo heti makeisten tuotekehittelyn alkuvaiheessa.

– Ensimmäiset tuotteet tullaan valmistamaan Lappeenrannassa, Rantala kertoo.

Rantala ei vielä osaa sanoa, tuleeko strateginen yhteistyö lisäämään työpaikkoja Lappeenrannan Fazerilla, mutta joka tapauksessa Lappeenrannalla on tässä yhteistyössä suuri rooli.

Angry Birds –makeisia päästään maistamaan jo kesäkuussa, kun tuotteet rantautuvat kauppojen hyllyille. Uutuusmakeisten hahmot ovat peräisin Angry Birds –maailmasta ja lintujen luonne tulee näkymään ja maistumaan tuotteissa. Tuotteet tullaan esittelemään tarkemmin maaliskuun aikana.

– Maku tulee olemaan sensaatiomainen, Rantala hehkuttaa.

Rantala uskoo yhteistyön Rovio Entertainmentin kanssa avaavan uusia ovia Fazerille myös kansainvälisesti.

– Makeismyyntiä Fazerilla on jo 40 maassa ympäri maailmaa, joten nollatilanteesta tässä ei lähdetä. Tämä on kiinnostava kansainvälinen operaatio, Rantala kertoo.

Fazerilla on jo entuudestaan kokemusta Angry Birds –peliympäristön hyödyntämisestä. Viime syksynä lanseerattu Tyrkisk Peber Volcano –tuote sai positiivista palautetta kuluttajilta, ja sille toivottiin jatkoa.

Rantalan mukaan yhteistyö Rovion kanssa on luontevaa, sillä molemmat ovat alkujaan suomalaisia brändejä, joita rakastetaan maailmalla.

– Angry Birds –ilmiö on ainutlaatuinen, hieno ja kansainvälinen. Olen todella mielissäni tästä yhteistyöstä, Rantala iloitsee.

Uudenlaisen yhteistyökumppanin kanssa Fazer pääsee olemaan mukana ihmisten arjessa uusilla tavoilla.

Rantala uskoo yhteistyön menestykseen vankasti.

– Tällä yhteistyöllä saadaan kirjaimellisesti jotain todella herkullista aikaan, liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja Rantala kertoo tyytyväisenä.

toimitus

 

 

AutonOsat24.Fi