Paikalliset

Yli puolet Eekoon ravintoloista yhä auki – Viisi ravintolaa suljetaan maanantaista 23.3. alkaen

Lamppu on yhä avoinna.

Arkisto/Anu Kiljunen

Yli puolet Etelä-Karjalan Osuuskaupan (Eekoo) ravintoloista palvelee edelleen normaalisti tai muokatuin aukioloajoin. Ravintolaruokaa on laajasti ja turvallisesti saatavilla take away -annoksina, paikan päällä syötynä ja myös kotiinkuljetuksella.

Ravintoloissa ja hotellissa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösasia ja hygieniakriteerit on viety erittäin korkealle tasolle, Eekoo tähdentää tiedotteessaan

Seuraavat Eekoon mara-toimipaikat ovat avoinna: Lappeenrannan ja Imatran Prismojen ravintolat, kaikki Hesburgerit, Fafa’s, VENN, Lamppu, Pub Vahti, Kanuuna, Original Sokos Hotel Lappee.

Lappeenrannassa toimivan Wolt-palvelun kautta voi tilata kotiin Fafa’sin, Hesburgerin, Rosson ja Lampun ruokaa. Wolt:n voi ottaa käyttöön osoitteessa www.wolt.com. Rosson ruokaa saa myös IsoKristiinan VENNistä.

Edellisellä viikolla suljettujen ravintoloiden lisäksi Eekoo on koronaepidemiasta johtuvan kysynnän laskun vuoksi päättänyt sulkea seuraavat ravintolat toistaiseksi maanantaista 23.3.2020 alkaen: Coffee House IsoKristiina, Birra, Amarillo, Angus Steak & Wine ja Rosso Imatra.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat