Puheenaihe

Mies luuli ostaneensa Zalandosta halvan ale-paidan, mutta lähetykseen jäänyt hintalappu paljasti jymy-yllätyksen – "Tunsin tulleeni huijatuksi"

Zalandolta tilatussa paidassa oli kiinni halvempi hintalappu kuin paidan tarjoushinta oli.

Muhis Azizi

Turkulainen Muhis Azizi osti pari viikkoa sitten Zalandon nettikaupasta kauluspaidan. Piazza Italia -merkkistä paitaa myytiin hintaan 19,95. Alennusta hinnassa oli Azizin mukaan 40 prosenttia. Azizi luuli tehneensä hyvät kaupat, mutta kun paita saapui kotiin, paljastui ikävä totuus.

– Paidassa oli kiinni Piazza Italian oma 9,95 euron hintalappu. Zalando oli siis itse tilannut paidan 9,95:llä eurolla ja unohtanut varsinaisen lapun paitaan. Tunsin tulleeni huijatuksi.

Tapauksesta kertoo Turkulainen.

Azizi ryhtyi selvittämään asiaa, ja kävi ilmi, että Piazza Italialla on oma verkkokauppa. Siellä samaista paitaa myydään kahdeksan euron hintaan. Ohjevähittäishinta paidalla on 9,95.

Azizi kertoo olevansa pettynyt ja käyttävänsä tästä lähin muita verkkokauppoja ostoksiinsa. 

Zalandon edustaja kommentoi tapausta Turkulaisen mukaan seuraavasti:

– Hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten valmistajien suositushinta, tuotteen saatavuus ja tuotteen sijainti. Piazza Italia myy tuotteitaan verkkokauppansa kautta vain italialaisille asiakkaille. Voidaksemme tarjota esimerkiksi kyseistä paitaa hintaan 19,99, meidän pitää saada katettua kuljetuskulut kannattavuuden varmistamiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat