Paikalliset

Sapassi-viikko vietetty reilun 6000 vierailijan voimin – väkeä vetivät erityisesti musiikkitapahtumat

Muistelo-orkesterin konsertti keräsi lähes 190 kuulijaa.

Helena Hjerppe

Savitaipaleen Sapassia vietettiin 12.–21.7.2019. Kylmän jakson jälkeen pieni auringonpaiste pisti ihmiset liikkeelle, ja tapahtumissa kävi reilun viikon aikana reilut 6000 vierasta.

Suurin yksittäinen tapahtuma yleisömäärältään oli Hakamäki Piknik, jossa yleisöä oli yli 1300. Lauantaisilla maalaismarkkinoilla ja polkuformuloissa Pettilässä pyöri lähes 700 ihmistä, samoin kuin torstaina järjestetyssä Vintage Cruising -tapahtumassa.

Rantakirppis on aina suosittu: useita satoja ostajia kannatti kierrätystä Olkkolan uimarannan rantabulevardilla.

Erilaiset musiikkitapahtumat vetivät torille ja Hakamäelle ylipäätään paljon väkeä. Muun muassa energinen kaksikko Mimi ja Kuku sai torin täyttymään tiiviisti ja sunnuntain päätöskonsertti, Veikko Lavi -aiheinen Muistelo-orkesterin konsertti keräsi lähes 190 kuulijaa.

Lastentapahtumat, kuten Karhurinteen kepparikisa, saivat suosiota. Teatteriin Karhulinnan yläkertaan mahdutettii jopa 60 katsojaa.

Sunnuntaina 21.7. vietettiin avoimia ovia Korppilan tilalla. Noin 250 kävijää pyöri ihmettelemässä kyyttöjä, kaneja, kanoja ja hanhia sekä muita maatilan eläimiä. Suosittu oli myös aloitusperjantain vierailupäivä Kyllösen tilalla.

Uudetkin tapahtumat, esimerkiksi lähes spontaanisti järjestetty stand up -ilta, kuten myös taidehuutokauppa ja erilaiset pop up -kahvilat löysivät myös kannattajansa.

Ensi kesänä Sapassia vietetään jälleen 11.–19.7.2020.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi