Paikalliset

Lappeenranta tukee vähävaraisten lapsiperheiden harrastamista – hakuaikaa jäljellä vielä noin kuukausi

Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Lappeenrannan kaupungin lasten ja nuorten harrastustoiminta-avustuksen haku syyskaudelle 2019 on avattu kaupungin verkkosivustolla. Tuki on tarkoitettu vähävaraisille lapsiperheille. Hakemukset tulee lähettää viimeistään 19.8.2019.

Tuki suunnataan erityisesti alle 18-vuotiaille lappeenrantalaisille lapsille ja nuorille, joiden on vaikeaa aloittaa tai jatkaa harrastusta perheen tiukan talouden vuoksi.

Taloudellista tukea voidaan myöntää lukukausi-, tunti- ja kausimaksuihin. Harrastuksen on oltava ohjattua ja säännöllistä, ja harrastuksen järjestäjän tulee toimia Lappeenrannassa.

Tuki harrastustoimintaan on yksilötukea. Tukea ei myönnetä suoraan ryhmille, harrastusseuroille tai oppilaitoksille.

Yksittäiselle hakijalle myönnetty avustus maksetaan joukkueelle, seuralle, yhdistykselle, kerholle tai oppilaitokselle, jossa lapsi tai nuori harrastaa lukukausimaksua vastaan ja avustuksen suuruus voi siten olla vain lukukausimaksun suuruinen. Tukea ei myönnetä esimerkiksi harrastusvälineisiin tai lisenssimaksuihin.

Tukea myönnetään vain sellaisiin harrastuksiin, joiden toiminta tapahtuu kaupungilta vuokratuissa kohteissa ja joiden järjestäjänä toimii seura, yhdistys ja/tai taiteen perusopetuksen oppilaitos.

Tukeen oikeutetut tulo- ja varallisuusrajat tulee tarkistaa harrastustoiminta-avustuksen hakusivulta etukäteen.

Hakijan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

– Kotikunta Lappeenranta

– Voimassa oleva tai alkamassa oleva harrastus jossakin seurassa, kerhossa, yhdistyksessä ja/tai oppilaitoksessa, joka toimii Lappeenrannassa

– Tulo- ja varallisuusrajat

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat