Paikalliset

Lentokenttäkuljetukset laajenevat Lappeenrannassa – nyt lentoasemalta pääsee myös Imatralle

Kuvituskuva.

Martti Ripaoja

Bussiyhtiö Savonlinja aloittaa maanantaina 15.7. lentokenttäkuljetukset Lappeenrannasta Imatralle. Lentokenttäkuljetukset kulkevat lentoasemalta Holiday Club Saimaalle, Imatran kylpylään ja Scandic Hotel Imatran Valtionhotellille ja hotelleilta lentoasemalle. Kuljetukset palvelevat kaikkia Lappeenrantaan saapuvia ja Lappeenrannasta lähteviä Ryanairin lentomatkustajia.

Viime kesänä aloitettu Airport Shuttle palvelu on osoittautunut suosituksi ja sitä on laajennettu lentojen lisääntymisen myötä kattamaan kaikki Ryanairin reittilennot. Airport Shuttle kulkee matkakeskukselta keskustan ja kaikkien hotellien kautta lentoasemalle.

Paluuvuorot lähtevät lentokoneen saapumisen jälkeen lentoasemalta suoraan matkakeskukselle ja sieltä keskustaan. Tänä kesänä Airport Shuttle kulkee myös Karelia Parkin ja Huhtiniemi Campingin kautta.

– Sujuvat jatkoyhteydet ja helppo saavutettavuus ovat todella tärkeä tekijä lentoaseman matkustajille sekä alueemme matkailuyrityksille. Keski- ja Etelä-Euroopan lomakauden aikana sieltä saapuvien matkailijoiden määrä moninkertaistuu ja tässä tarjoutuu myös erinomainen tilaisuus markkinoida alueemme matkailupalveluja saapuville matkustajille, sanoo Lappeenrannan Lentoaseman toimitusjohtaja Eija Joro ja jatkaa:

– Tänä vuonna Ryanairin tarjoama paikkamäärä Lappeenrannan Lentoasemalle kolminkertaistuu edellisvuodesta ja lennot Berliinistä, Milanon Bergamosta ja uutuutena Budapestistä lennetään myös talvikaudella. Näin ollen sujuvat jatkoyhteydet ovat entistä tärkeämpiä. Lentokenttäkuljetusten järjestäminen on hieno osoitus alueemme majoitustoimijoiden ja Savonlinjan kanssa toteutetusta sujuvasta yhteistyöstä paremman asiakaspalvelun rakentamiseksi.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön alueen matkailutoimijoiden kanssa. Maanantaina alkava lentokenttäkuljetus on hieno lisä lentoaseman palveluihin ja parantaa osaltaan alueen matkailukohteiden saavutettavuutta, toteaa Savonlinjan myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna Airas.

– Lentokenttäkuljetuksen kyytiin pääsee ilman ennakkovarausta ja matkalipun voi ostaa Savonlinjan verkkosivuilta, Linjalla-mobiilisovelluksesta tai suoraan bussista. Meillä on ilo palvella matkailijoita ja kuljettaa heidät vaivattomasti eri matkailukohteisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi