Paikalliset

Viikonlopun musiikkitarjonta runsasta – myös tuoretta kesäteatteria luvassa

Liisa Lehtonen, Elonkorjuu.

Liisa Lehtonen

Viikonloppuna 12.–14.7.2019 on tarjontaa jälleen Etelä-Karjalan joka kunnassa.

Imatralla Aholan Nuorisoseuran kesäteatterissa esitetään viimeisiä kertoja draamakomediaa Jurmu. Esityksiä on vielä 13.7. kello 14 ja 14.7. kello 17. IRTI-teatterin Pekka Töpöhäntä sai ensi-iltansa torstaina 11.7., ja esityksiä on heinäkuun ajan, myös tänä lauantaina ja sunnuntaina kello 18.

Lappeenrannassa voi tutustua vaikkapa linnoituksen Galleria Kaakaopavun tällä viikolla avautuneisin taidenäyttelyihin. Galleriassa on 10.–24.7. nähtävillä kolme näyttelyä: Tuulia Iso-Tryykärin ja Leena Katriina Ehrlingin yhteisnäyttely Parasta aikaa, Saimaariumin pop up -näyttely Saimaa pintaa syvemmältä ja Puusta pitkälle – Päivi Laukkasen maalauksellisia puupiirroksia.

Lemin kesätorin tarjontaan voi puolestaan tutustua lauantaisin kello 9–13 Tapulinaukiolla.

Taipalsaarella Röytyn kotiseututalolla vietetään kansallispukupäivää sunnuntaina 14.7.

Savitaipaleen Sapassi-viikko käynnistyy perjantaina 12.7. ja jatkuu koko ensi viikon. Lauantaina luvassa on muun muassa musiikkia, nukkekotimarkkinat ja Hakamäki Piknik. Sunnuntaina ohjelma jatkuu musiikin merkeissä.

Luumäellä Taavetin kappelissa on lauantaina yhteislaulutilaisuus kello 15.30. Myös perinteikkäät Vallijamit järjestetään Taavetin linnoituksessa lauantaina kello 15–18.

Parikkalan kansalaisopiston ja Mikkis-teatteri esittää heinäkuussa laulunäytelmää Kesäillan farssi. Esityksiä on myös 13.7. ja 14.7. kello 14.

Kovan päivän ilta lauantaina 13.7. taas on 1960–1970 -lukujen pop- ja rockmusiikkiin painottuva yhden illan festivaali Parikkalassa Särkisalmen Kisapirtissä.

Rautjärven kulttuuriviikko jatkuu vielä viikonlopun ajan. Lauantaina ja sunnuntaina kello 10 alkaen on mahdollisuus tutustua Antiikki ja keräily -kesäpäivien tarjontaan. Kulttuuriviikon päättää Laulavat Luumit -konsertti Rautjärven kirkolla sunnuntaina kello 18.30.

Ruokolahden ulkomuseoalue ja kesäkahvila Kaiku Ruokolahti-talolla ovat avoinna 25. elokuuta asti tiistaista perjantaihin kello 11–18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12–17.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi