Paikalliset

Juha Kallio valmistautuu hyvillä mielin kisaviikonloppuun Virossa: "Uskon, että pääsemme lähemmäs kärkeä"

Juha Kallion sijoitus Superbike-luokan SM-pisteissä on Kemoran osakilpailun jälkeen kolmas. Tänä viikonloppuna ajetaan Virossa.

arkisto / Timo Holländer

Road Racing SM -sarjan kolmas kilpailuviikonloppu järjestetään 13.–14. heinäkuuta Virossa, Pärnun liepeillä sijaitsevalla Auto24ringillä.

Markka Racingin kuljettajille viikonloppu sisältää tavallista enemmän haasteita, sillä rata ei ole kenellekään tiimin kuljettajista kovin tuttu.

Radan aiheuttamat haasteet ovat kuitenkin positiivisia, ja kuljettajakolmikko on valmiina hyviin suorituksiin.

Imatralainen Juha Kallio kertoo odottavansa viikonloppua hyvillä fiiliksillä.

– Rata ei ole aivan hirveän hyvässä muistissa. Olen ajanut täällä yhden kisan joskus vuosia sitten. Eipä täällä toisaalta ole muutkaan paljoa ajaneet, joten siinä mielessä ollaan samalla viivalla.

Muutamiakin erityispiirteitäkin Kallio radasta löytää.

– Täällä on nopeasti ajettavia kurveja, jarrutuksia ei juuri ole, mutta muutama tarkka avauspaikka löytyy. Niihin pitää olla hyvä tuntuma, jotta saa kunnon avaukset ja riittävästi vauhtia suorille, Kallio tietää.

Imatralaiskuljettaja toivoo, että tiimi on löytänyt ratkaisun viimeiseenkin hänen pyöränsä säätöihin liittyvään ongelmaan, sillä jo edellisessä osakilpailussa Kemoralla ajaminen tuntui sunnuntaina todella hyvältä.

– Uskon, että tänä viikonloppuna pääsemme lähemmäs kärkeä. Ainakin siihen pyritään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Juha Kallion kisaviikonloppu ei mennyt suunnitelmien mukaan ja vauhti on kaukana toivotusta: "Kohokohtana olin palkintojenjaossa nopein avaamaan pullon"2.7.2019 08.55
Markka Racingin SM-avaus oli ongelmia täynnä – Juha Kallio: Oli todella turhauttavaa, kun ei tuntunut pääsevän eteen eikä taakse13.6.2019 09.05
Imatralaiset Timo Kallio ja Jere Nuppola johtavat sivuvaunuluokan SM-sarjaa – seuraavaksi ajetaan kilpaa Pärnussa3.7.2019 12.37

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi