Paikalliset

Lappeenrannan K-Market Mattila suljetaan remontin ajaksi – kaupasta "uuden ajan kyläkauppa"

K-kauppias Harri Mattinen.

K-ryhmä

Uudistus K-Market Mattilassa on käynnistymässä. Pihalla on aloitettu uudistustöitä, ja kaupan sisällä varsinainen remontti alkaa loppukesästä.

Kauppa suljetaan 31.8. alkaen 24.10 asti, jolloin pidetään avajaiset kello 10 alkaen.

Remontissa kauppa tullaan uusimaan sekä pinnoiltaan että myymälätekniikaltaan kokonaan. Samalla kaupan valikoima ja myymäläjärjestys muuttuvat.

– Asiakkaillemme muutos näkyy jo ihan hetken päästä viihtyisänä modernina kauppana ja entistä parempana palveluna, kertoo K-kauppias Harri Mattinen.

Mattinen sanoo, että K-Market -ketju haluaa olla moderni kyläkauppa, suomalaisen kyläkauppakulttuurin uudistaja ja lähellä jokaista suomalaista.

– Meidän kaupassamme se tarkoittaa, että kauppa on persoonallinen ja aidosti paikallinen, osa Mattilan yhteisöä. Minä ja henkilökuntamme olemme aina lähellä. Kaupassa on rento fiilis, ja ketä tahansa henkilökunnasta on helppo lähestyä. Haluan, että Mattila on meidän kaikkien yhteinen kauppa, jossa asiakkaiden on kiva käydä.

Hän lisää, että on ensiarvoisen tärkeää tarjota kuluttajalle niin usein kuin mahdollista myös paikallinen, eteläkarjalalainen vaihtoehto.

– Tämä on alueellamme varsin helppoa, onhan paikallinen tuote lähes poikkeuksetta aina oman tuoteryhmänsä paras ja laadukkain tuote. Haluamme paikallisina yrittäjinä pitää luonnollisesti lähituottajien puolta valikoimapäätöksissämme.

Vastuullisuuden eteen on Mattisen mukaan tehty ketjussa vuosikymmenet töitä.

– Haluamme tehdä vastuulliset valinnat helpommaksi asiakkaillemme. Vaikkapa kaupan kylmälaitteiden uusiminen energiatehokkaiksi tai kaupan valaistuksen muuttaminen ympäristöä säästävämmäksi ovat tekoja, joilla voimme vaikuttaa.

Remontin jälkeen Mattisen mukaan tavoitteena on palvella entistä monipuolisemmin kokonaisvaltaisena ruokakauppana.

– K-Market Mattilan valikoima on asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan rakennettu. Valikoima myös elää ja sitä uudistetaan tarvittaessa. Haluaisitko sie kaupalle lisää parkkitilaa, uudet kärryt tai vaikka sunnuntaibingon? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi