Paikalliset

IPV:n synkkä viikko sai jatkoa torstaina – Kouvola ei antanut armoa, imatralaiset jätettiin nollille

Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Ilman juoksuja ei voi voittaa. Se on vanha, mutta aikaa kestävä viisaus.

Kouvola teki Imatralla torstaina 11.7.2019 neljä juoksua tasaisesti jaettuna molemmille jaksoille ja IPV ei yhtään. Näin kolme pistettä lähti kymenlaaksolaisten matkaan 0-2 (0-2, 0-2).

 

Avausjakso tarjosi IPV:ltä vaisua sisäpeliä, mutta varsin hyvää ulkopeliä.

Tällä yhtälöllä jaksovoitosta oli kuitenkin vaikea taistella, sillä kovan lyöntiarsenaalin omaava KPL taikoi väkisin kaksi juoksua punaisten jäädessä ilman onnistumisia.

Kaiken kaikkiaan sisäpeliä leimasivat turhat palot ja ongelmat kotiutustilanteiden rakentelussa.

Tosin ottelun alku lupasi enemmän, sillä aloittavalla sisävuorolla IPV loi kolme ajolähtöä, joissa vuorollaan epäonnistuivat Jere Dahlström, Sami Partanen ja Konsta Kurikka.

Toinen sisävuoro kuivui nopeisiin paloihin lyöntien alettua numerosta kuusi ja päättyen yhdeksikköön yhdellä jokerilla vahvistettuna.

Toisen tasoittavalla Kouvola avasi juoksutilin, kun Toni Laakso löi Matti Saukon kotipesän turvaan. Sama herra löi kolmannen tasoittavalla toisen juoksunsa ja jakson loppulukemat.

IPV pelasi ulkona varsin hyvää peliä ja pystyi puolustamaan kolmostilannetta. Kahdella päästetyllä juoksulla olisi monessa pelissä taisteltu jaksovoitosta, mutta ei torstaina.

 

Toinen jakso oli hyvin samanlainen kuin ensimmäinenkin. IPV:n ulkopeli tarjosi mahdollisuuden voittoon, mutta sisäpeli tökki koko ajan.

Yleensäkin kotiutusyrityksiä nähtiin luvattoman vähän ja oikeastaan vain Teemu Nurmio numerolla yksi ja Juuso Lattu vaihtajajokerina hoitivat prosenttien valossa hommansa normaalilla tasollaan.

Kouvola ei erityisen paljon parempi ollut, mutta riittävän paljon laadukkaampi mailan varressa. Kolmannen aloittavalla jakson avausjuoksun löi Matti Latvala ja sama herra lisäsi lukemiksi 0-2 neljännen aloittavalla.

Näin IPV lähti neljännen tasoittavalle vaihdosten kautta. Lattu, Joona Sikiö ja Arttu Vilander täyttivät pesät tarjoten Dahlströmille yhden palon ajolähdöstä mahdollisuuden tuoda kotijoukkue takaisin mukaan otteluun viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Dahlströmin toinen merkattu lyönti painui laittomaksi, ja näin hän joutui uhraamaan viimeisen lyöntinsä toiseen paloon.

Viimeisenä lyöntipaikalle tullut Miitri Pesonen ei hänkään saanut kuparista rikki ja näin Kopla vei ansaitun 0-2 voiton.

 

IPV:n kulunut viikko oli tuloksellisesti synkkä.

Kahdesta kotipelistä saldoksi jäi nolla pistettä ja yhteensä neljä lyötyä juoksua.

Ensi viikolle tärkeissä otteluissa Alajärveä ja Kankaanpäätä vastaan mailan varressa on tapahduttava herääminen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kitee myllytti IPV:tä tiistaina Ukonniemestä – imatralaisista ei ollut kuskin paikalle koko iltana10.7.2019 08.05
IPV:n koppari Jussi Hurskaisen kausi on ohi – jalkavamma vaatii nyt hoitoa5.7.2019 12.38
IPV:n Joona Sikiölle jatkosopimus: "Meillä on potentiaalia pelata hirveän paljon paremmin, kun oikea balanssi löytyy"3.7.2019 14.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi