Paikalliset

Kevään ja samalla Timo Sokuran viimeinen teatteriklubi käsillä – väistyvä teatterinjohtaja kertoo johtajakaudestaan ja urastaan

Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura. Arkistokuva.

Mikko Nikkinen

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet jälleen toukokuun Teatteriklubiin. Ennakkotiedoista poiketen klubi järjestetään alustavaan aikatauluun nähden viikkoa myöhemmin tiistaina 28.5. kello 17.30 alkaen.

Paikkana on Lappeenrannan kaupunginteatteri kauppakeskus IsoKristiinan 3. kerroksessa.

Teatterinjohtajan työstä 31.7. väistyvä Timo Sokura käy kevään viimeisellä klubilla läpi vuonna 2015 alkanutta johtajakauttaan.

– Ajattelin samalla kertoa myös koko urastani, kun en ole aiemmin käynyt sitä läpi lappeenrantalaisyleisön kanssa. Toivottavasti mahdollisimman moni tutuista, yhteistyökumppaneista ja teatterin ystävistä pääsee paikalle, Sokura sanoo ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi vielä kerran isännöimälleen Teatteriklubille.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubit jatkuvat syksyllä 4.9. alkaen uuden teatterinjohtajan Iiris Rannion johdolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi