Puheenaihe

300 S-mobiilin käyttäjää näki toistensa pankki- ja vakuutustietoja – häiriö on nyt ohi

Häiriön syy oli pankin omissa tietojärjestelmissä ja syy on nyt korjattu.

Nina Kaverinen

S-Pankin ja S-ryhmän palvelut ydistävä S-mobiili on järjestelmähäiriön vuoksi ollut suljettuna viikonloppuna ja maanantaina. Häiriön johdosta noin 300 asiakasta on voinut nähdä toistensa tietoja. Tämänhetkisen tiedon mukaan vain pankki- ja vakuutustietoja oli mahdollista nähdä.

S-Pankista kerrotaan, että he ovat lähettäneet viestin verkkopankissa kaikille, joita häiriö kosketti, ja olleet heihin henkilökohtaisesti yhteydessä. Asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään tilanteen korjaamiseksi.

– Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja kiitollisia asiakkaidemme kärsivällisyydestä, S-Pankin digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Carl-Edvard Holmberg sanoo.

Häiriön syy oli pankin omissa tietojärjestelmissä ja syy on nyt korjattu. Pankki seuraa tilannetta ja reagoi mahdollisiin häiriöihin välittömästi. S-mobiiliin tehdään kuitenkin edelleen huoltotoimenpiteitä. Tämä voi näkyä tilapäisenä hitautena sovelluksessa.

S-Pankin muut pankkipalvelut, kuten kortit ja verkkopankki, ovat toimineet koko ajan normaalisti. Verkkopankkia voi käyttää tunnuslukutaulukolla normaalisti. Jos pankkitunnukset ovat unohtuneet tai kadonneet, ne voi käydä uusimassa maksutta S-Pankin asiakaspalvelupisteissä tämän viikon ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

S-pankki: Kauppojen kassoilla tapahtunut iso käänne – ”Meidän asiakkailla yleisempää kuin muilla”2.8.2018 11.09
S-pankilta muutos verkkopankissa: Lupaa helpottaa liki 3 miljoonan asiakkaan elämää4.4.2017 10.52
Nordean verkko- ja mobiilipankkipalveluissa häiriöitä – "Toiminnassa hitautta"1.2.2019 11.00
Kortti jäihin yhdellä pyyhkäisyllä – Hyödynnätkö nämä mobiilipankin palvelut? 31.8.2018 07.00
Dansken mobiilipankista voi tarkistaa Nordean tilin saldon - 70 prosentilla suomalaisista on tili useassa pankissa23.8.2018 20.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi