Puheenaihe

Kuka oli Börje Börgelsson? – Nyt tuli Tähtiliikkeeltä uusi selitys

Harri Lindell.

_

Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokaslistalta löytynyt Börje Börgelsson on Tähtiliikkeen eduskuntaryhmän pääsihteeri Harri Lindellin mukaan kotoisin Satakunnan Kollaasta, läheltä Rauman kaupunkia.

Lindell kertoo Uuden Suomen puheenvuorossaan nyt, että Börgelsson on soittanut hänelle.

Börgelsson, 49-vuotias sisällöntuottaja Helsingistä kertoi Lindellin mukaan, että hänellä ei ole perhettä, vaan nykyisin hän elelee poikamiehenä Helsingissä ja ottaa viikonloppuisin muutaman siiderin kavereidensa kanssa, kuten sinä iltanakin, kun tekaistu jäsenhakemuskin tuli tehtyä Tähtipuolueelle.

Keskustelussa selvisi myös, että Lindell ja ”Börre” olivat tehneet molemmat samoja media-alan töitä lähimenneisyydessä. He tunsivat toisensa ja olivat tavanneet monesti. Syy siihen, miksi hän otti yhteyttä, oli katumus hauskasta pilasta Tähtiliikettä ja Lindelliä kohtaan.

– Viaton pila oli lähtenyt lapasesta suuren ja yllättävän mediajulkisuuden myötä, jota oli tullut roppakaupalla median tartuttua hänen viattomaan kujeeseensa. Pila oli levinnyt myös sosiaalisessa mediassa. Börgelssonin olemassaoloa on pohdittu ainakin Twitterissä, Facebookissa, Redditissä ja Suomi24:ssä, Lindell kirjoittaa.

Puhelinkeskustelussa kävi ilmi, että todellinen henkilö ei ollut tehnyt tekaistua Twitter-tiliä, vaan joku toinen asiaan vannoutunut kujeilija. Joka jää mysteeriksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi