Paikalliset

Lappeenrannan, Imatran Seudun ja Ruokolahden Yrittäjät ovat ehdolla vuoden parhaiksi yrittäjäyhdistyksiksi

Eteläkarjalaisissa yrittäjäyhdistyksissä on tekemisen meininkiä, iloitsee Etelä-Karjalan yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari.

Janne Koivisto

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaat yrittäjäyhdistykset kahdeksassa eri kategoriassa. Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.

Etelä-Karjalasta finaaleihin on päässyt kolme yhdistystä, Lappeenrannan, Imatran Seudun ja Ruokolahden Yrittäjät.

Ruokolahden Yrittäjät on ehdolla kategoriassa 100–199 jäsenyritystä. Yrittäjäyhdistys järjestää aktiivisesti jäsenilleen erilaisia kursseja sekä matkoja. Ruokolahden kunta on tiiviisti yhteistyössä mukana ja vaikutukset näkyvät positiivisesti molemmin puolin.

200–500 jäsenen kategoriassa on ehdolla Imatran Seudun Yrittäjät. Yrittäjäyhdistys toimii kahden kunnan, Imatran ja Rautjärven alueella ja on toiminnassaan aktiivinen molemmissa kunnissa. Säännöllisesti järjestettävät kaupunginjohtajan aamukahvit ja Y-klubi -toiminta ovat yrittäjien keskuudessa suosittuja tapahtumia.

Etelä-Karjalan jäsenmäärältään suurin yrittäjäyhdistys, Lappeenrannan Yrittäjät, on ehdolla yli 500 jäsenen kategoriassa parhaaksi. Yhdistys on ottanut veturin roolin alueen sidosryhmäyhteistyön kehittämisessä. Lisäksi yrittäjien edunvalvontaa on konkretisoitu järjestämällä eri puolueiden tapahtumia Lappeenrannassa. Lappeenrannan Yrittäjät voitti viime vuonna Vuoden viestijä -palkinnon.

– Eteläkarjalaisissa yrittäjäyhdistyksissä on tekemisen meininkiä. Yhdistykset ovat onnistuneet innostamaan jäseniään aktiivisiksi vaikuttajiksi ja yhteistyö kuntien kanssa kantaa hedelmää, iloitsee toimitusjohtaja Jami Holtari Etelä-Karjalan Yrittäjistä.

– Nämä kolme onnistujaa ovat loistavia esimerkkejä, mutta koko maakunnan yrittäjäyhdistystoiminta on kovaa luokkaa, joka kunnassa, Holtari jatkaa.

Parhaat palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.2.2018 Silja Europalla.

Etelä-Karjalan Yrittäjät on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 1900. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Imatran seudun vuoden yrittäjät ovat selvillä: Virkkukoukkunen ja Silamuskoti palkittiin5.12.2018 13.47
Kaakkoon yli 2 miljoonaa yritystukia ja ESR-rahoitusta – Puntalassa toimivalle ITA Nordic Oy:lle avustusta 560 000 euroa10.1.2019 15.09

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi