Paikalliset

Suorat lennot Lappenrannasta Berliinin alkavat keväällä – lentoja maanantaisin ja perjantaisin

Ryanair alkaa lentää muiden kohteidensa ohella myös Berliiniin Lappeenrannan kentältä. Lennot alkavat huhtikuussa.

arkisto / Minna Kivistö

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Pohjois-Saksassa sijaitsevaan Berliiniin kesäkaudella 2019.

Berliini on uusi kohde Lappeenrannasta, ja sinne lennetään nykyisten Milanon Bergamon, Ateenan ja Thessalonikin reittien lisäksi.

Lennot kaikkiin neljään kohteeseen alkavat huhtikuussa (2019): Milanoon Bergamon kentälle lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin, Ateenaan keskiviikkoisin, Thessalonikiin torstaisin ja Berliiniin Schönefeldin kentälle maanantaisin ja perjantaisin.

Saksan suurimman kaupungin ja pääkaupungin Berliinin alueella asuu 3,7 miljoonaa asukasta. Berliinillä on ainutlaatuinen historia, ja kaupunki tarjoaa paljon nähtävää sekä koettavaa matkailijalle.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro kertoo, että Lappeenranta–Berliini-yhteys on ollut toivotuin uusi reitti Lappeenrannalle.

– Tämä on iso askel eteenpäin ja laajentaa edelleen erinomaista yhteistyötämme Ryanairin kanssa. Lappeenranta–Berliini-reitti on ollut tärkein toivomamme uusi reitti, ja on todella hienoa, että se nyt lähtee lentoon.

– Jatkamme kasvua edistävien ja asiakaspalvelua parantavien kentän palvelujen sekä helppojen kulkuyhteyksien kehittämistä edelleen. Matkustajat ovat löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin upeaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannasta, Eija Joro jatkaa.

Ryanairin Skandinavian ja Baltian myynnin ja markkinoinnin johtaja Chris Lundshøj on tyytyväinen, että Lappeenrannan reittivaihtoehtoja pystytään tulevalla kesäkaudella entisestään lisäämään.

– Olemme iloisia voidessamme avata jälleen uuden reitin Lappeenrannasta Berliiniin Schönefeldin kentälle osana kesäkauden 2019 lentotarjontaamme. Kesäkaudella tulemme nyt operoimaan Lappeenrannasta neljään kohteeseen yhteensä kuusi viikkovuoroa, Lundshøj kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Berliiniin4.1.2019 15.14
Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Thessalonikiin10.10.2018 15.11
Lennot Ateenaan käynnistyivät Lappeenrannan lentokentältä17.5.2018 08.33

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi