Paikalliset

Eksoten hammashoito ottaa käyttöön tekstiviestimuistutuspalvelun

Kuvituskuva.

Juha Salonen

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) suun terveydenhuollon asiakkaita aletaan muistuttaa varatusta ajasta tekstiviestillä. Hammashoito ottaa käyttöönsä asiakkaalle maksuttoman tekstiviestimuistutuspalvelun 14.1.2019 alkaen.

Vastaanottoajasta lähetetään tekstiviestimuistutus edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Viestissä näkyvät vastaanottoaika ja vastaanottopaikan tiedot. Viestiin ei voi vastata takaisin. Muistutusviestiä ei lähetetä hammashoidon päivystykseen varatuista ajoista eikä hammashoidon Mallu-autoon varatuista ajoista.

Myös lapselle varatusta ajasta tulee tekstiviestimuistutus. Muistutusviesti tulee potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon, joten viesti voi tulla esimerkiksi lapsen huoltajalle. Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä. Muistutus- sekä tekstiviestiluvan voi antaa aikaa varatessa tai asioidessa terveyspalveluissa.

Kiireettömät muutokset varattuun vastaanottoaikaan voi tehdä soittamalla hammashoidon ajanvaraukseen puh. 05 352 7059 arkisin kello 10 jälkeen. Kiireellistä hammashoitoa ja ajansiirtoa tarvitsevia palvellaan kello 8–10.

Osa hammashoidon ajoista on siirrettävissä myös netissä Eksoten asiointipalvelussa.

Kiireellisen hammashoitoon pääsyohjeet: www.eksote.fi >terveyspalvelut> hammashoito>päivystys.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Imatran hammashoitola palvelee nyt uusissa tiloissa – parkkipaikkojen riittävyys on hienoinen kysymysmerkki16.5.2018 10.00
Hoitajien vastaanotoista aletaan periä käyntimaksua Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemilla2.1.2019 14.39
Eksoten työhyvinvointikyselyn tulokset valmistuivat – esiin nousivat muun muassa työn kuormitus ja asiakasväkivallan kokeminen19.12.2018 12.24

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi