Paikalliset

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry sai 3 000 euron lahjoituksen Eekoolta – "saadaan paljon hyvää aikaan"

Kuvituskuva.

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset yhdistys on vuosien ajan tukenut lappeenrantalaisia lapsiperheitä.

Avustusta myönnetään lapsiperheille tavara-, ruoka- ja harrastusapuna sekä oppimateriaalitukena ammattiopisto- ja lukio-opiskelijoille.

Tämän lisäksi yhdistys tukee paikallisia harrastusseuroja, jotka ovat kohdentaneet avustusta seurassa harrastaville lapsille ja nuorille.

– Paikallinen avustustoiminta on todella tarpeellista ja avustusanomuksia tulee jatkuvasti. Ensi keväänä tuemme taas suoraan harrastusseuroja, jotka valitaan arpomalla. Tästä tiedotamme lisää tammikuussa, yhdistyksen puheenjohtaja Jenna Ahlberg kertoo.

Yhdistyksen jakamat avustukset kertyvät lahjoituksista niin yksityisiltä henkilöiltä kuin yrityksiltäkin. Yhdistyksen tavoitteena on saada annetut varat jakoon niitä tarvitseville.

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin, eikä palkattua henkilöstöä ole.

– Yhdistystoimintamme kaipaa jatkuvasti lisää aktiivisia henkilöitä mukaan toimintaan. Kaikki vaan rohkeasti mukaan iloiseen porukkaamme, Ahlberg kannustaa.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa kohdensi tämän vuoden joululahjoituksensa Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:lle. Kolmen tuhannen euron lahjoituksella saadaan aikaan paljon hyvää.

– Pelastakaa Lapset on hyvää työtä tekevä perinteikäs ja hyvin paikalliset avuntarvitsijat tavoittava toimija. Uskomme, että lahjoituksemme tuo iloa ja helpotusta monen paikallisen lapsiperheen arkeen, asiakkuuspäällikkö Antti Heinonen Eekoosta toivoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi