Viihde

Onko Maiju Riskala, 20, kilpailuhistorian notkein fitnesmalli? Katso huikeat kuvat tuoreesta voittajasta

Vuoden 2018 fitnessmallikilpailun voittaja on 20-vuotias Maiju Riskala.

Riskala sai tittelinsä Messukeskuksessa I Love Me -messuilla järjestetyssä tilaisuudessa. Toiseksi kilpailussa sijoittui Maija Haapanen ja kolmanneksi Sanni Saarinen.

- Ihan uskomaton fiilis. Kun voittajaa kuvailtiin ennen sen ilmoittamista, tunnistin kuvauksesta itseni. Se oli niin kauniisti sanottu, että aloin itkeä jo rivissä, häkeltynyt voittaja totesi voiton jälkeen.

Riskala puhui ennen kilpailu kokemastaan burn outista ja henkisistä ongelmista. Tuoreena fitnessmallina hän halusi nimenomaan keskittyä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

- Haluan olla mukana auttamassa ihmisiä löytämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Sen lisäksi odotan jo, että pääsen olemaan mukana ensi vuoden kisaorganisaatiossa ja auttamaan siellä olevia tyttöjä.

Ensi vuonna Fitnesmallikilpailu vaihtaa nimensä Welnessmalliksi ja sen pitkäaikainen hoitaja Emmi Lehtomaa siirtyy muihin tehtäviin.

Riskalan valintaperusteiksi mainittiin asenne, jolla nainen on hurmannut yhteistyökumppanit ja tuomariston alusta saakka. Entinen joukkuevoimistelija on pääsi myös kiertueen aikana näyttämään useita kertoja notkeuttaan ja atleettisuuttaan.

Finaalin esittelyosiossa nainen teki useita näyttäviä voimisteluliikkeitä ja demonstroi kehonhallintaansa muun muassa hula-hula -vanteella.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat