Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Jukka Kopra ja Linda Brandt-Ahde pyrkivät eduskuntaan

Jukka Kopra (oik.) haluaa jatkaa eduskunnassa. Kopran kanssa kuvassa Petteri Orpo.

Ari Toivonen

Lappeenrannan Kokoomus esittää kansanedustajaehdokkaiksi Jukka Kopraa ja Linda Brandt-Ahdetta.

Kopra hakee jatkokautta ja Brandt-Ahde on uusi eduskuntaan pyrkijä.

Lappeenrantalainen kaupunginvaltuutettu Brandt-Ahde oli asunut useissa kaupungeissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ennen kuin eteläkarjalainen elämänasenne vakuutti hänet siitä, että hän on löytänyt pysyvän kodin Lappeenrannasta.

– Etelä-Karjalassa on arvostamaani kauneutta. Muutin 2011 Lappeenrantaan opiskelemaan kauppatieteitä ja ihastuin kaupunkiin. Ymmärsin, että en enää halunnut muuttaa takaisin syntymäkaupunkiini Helsinkiin. Mietin, miksi neljäsosa Suomen koko väestöstä asuu hyvin ahtaasti, kun meillä on koko upea Suomi käytössämme?

Brandt-Ahde jatkaa, että eduskuntavaalit ratkaisevat sen, mihin suuntaan Suomea viedään seuraavat neljä vuotta.

– Väestön jakautumisen epäsuhteellisuuteen on keskityttävä nyt jos koskaan. Kaakkois-Suomen mahdollisuudet menestyä ja kasvaa on nostettava keskiöön, jotta yhä useammalle elämä on mahdollista ja houkuttelevaa rakentaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Meidän tulee työskennellä sisukkaasti ja päämäärätietoisesti Kaakkois-Suomen eteen, jotta pärjäämme kilpailussa.

Brandt-Ahde on syntynyt vuonna 1986. Hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2014 ja kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2018. Hän on naimisissa ja yhden lapsen äiti.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat