Paikalliset

Hiirenloukku palaa Lappeenrannan kaupunginteatterin suurelle näyttämölle

Jussi Virkki, Samuli Punkka ja Jarno Kolehmainen esiintyvät Hiirenloukku-näytelmässä.

Aki Loponen

Kevään 2018 esityskaudelta tuttu rikosnäytelmien klassikko Hiirenloukku palaa Lappeenrannan kaupunginteatterin suurelle näyttämölle.

Syksyn ensimmäinen esitys nähdään lauantaina 22.9. kello 13, ja esitykset jatkuvat aina 17.11.2018 saakka.

Agatha Christien näytelmän tapahtumat sijoittuvat Englannin maaseudulle juuri avattuun täysihoitolaan. Radiouutiset kertovat, että Lontoossa on tapahtunut murha. Samanaikaisesti täysihoitolaan saapuu salaperäisiä vieraita, joista kukaan ei vaikuta kertovan itsestään koko totuutta.

Jännitys tihenee entisestään, kun lumi saartaa täysihoitolan. Nerokkaasti punottua salaisuuksien verkkoa selvitetään aina loppuratkaisuun asti.

Syksyn esityksissä nähdään uusia kasvoja. Teatterin uusista näyttelijöistä Anna Andersson korvaa keväällä Neiti Casewellin roolissa näytelleen Aija Pahkalan ja Eero Rannion tilalla Paravicinin roolissa nähdään Willehard Korander.

Hykerryttävän jännitysnäytelmän ohjaaja Iiris Rannio kertoo, että katsojat pääsevät keskelle rikostutkintaa, joka on täynnä suuntaan ja toiseen johdattavia vihjeitä.

– Tyyliltään vanhanajan brittiläiseen näyttämökuvaan sijoittuva esitys nojaa mukaansatempaavaan käsikirjoitukseen. Lisää jännitystä ja veret seisauttavaa tunnelmaa luodaan rytmillä, sopivasti hiipivällä musiikilla ja muilla tehosteilla.

Esityksen jo nähneitä katsojia pyydetään olemaan paljastamatta murhaajaa ja loppuratkaisua, jotta jokaisella on mahdollisuus kokea jännittävä elämys.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat

AutonOsat24.Fi